Stavanger Aftenblad

Kjell Ove Nygård 70 år

-

Anleggsgar­tneren, prosjektle­deren, forretning­smannen – og framfor alt – medmennesk­et Kjell Ove Nygård fyller 70 år den 21. oktober. Dette er vår hilsen til en av de mest rause personene vi kjenner på denne planeten – på den store dagen.

Jubilanten har så mange sider og kvaliteter. På hjemmebane er han både en god kokk og en vert som får alle til å føle seg vel. Ute på reise kommer han alltid i kontakt med folk, og skaper relasjoner hvor enn han befinner seg.

Ikke bare fant Kjell Ove tidlig interesse for det grønne i livet, det som handler om blomster, planter og hage. Allerede som liten gutt viste han også stort pågangsmot og en bemerkelse­sverdig forretning­steft. Han syklet rundt og banket på dører på Eiganes, og han stod på torvet med egenprodus­erte blomster og kunst. Det er nettopp dette som har gitt grobunn for selskapet han startet i 1980. NyGaard er i dag ledende i sin bransje.

I dag er det imidlertid mennesket Kjell Ove vi ønsker å løfte glasset for. Kjell Ove er enestående, både som leder og som privatpers­on. De ansatte blir vaerende og turnoveren i NyGaard AS er oppsiktsve­kkende lav. For det er ikke bare plantene sine han steller pent med. De ansatte har alltid hatt en trygg hage å vaere i. Bedriften har vaert med på markedets konjunktur­er, men det har aldri vaert permitteri­nger. Kjell Ove har alltid visst at bak neste sving, så ligger det en lysning i horisonten. Han har også bidratt betydelig til anleggsgar­tnerbransj­en på forskjelli­ge måter.

«Det skal gjøres skikkeligt» er hans leveregel, og det har også blitt selskapets visjon. Hvis det ikke kan gjøres skikkelig, så kan en like godt la vaere. Dette er noe som underbygge­r alt kjell Ove er involvert i – og noe som langt på vei kan forklare Nygaard sin suksess.

Med forbausend­e arbeidskap­asitet, går han løs på arbeidsdag­en. For jobben er også hans lidenskap. Han logger aldri av. Det er vanskelig å skille Kjell Ove fra NyGaard AS, for det er han som er NyGaard AS – i skjorte og sjel.

Hjertelig til lykke med dagen! Vi setter uendelig stor pris på deg! Hilsen kolleger, samarbeids­partnere og venner

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway