Stavanger Aftenblad

Ikke til å stoppe

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

VOLLEYBALL: Damelaget til Randaberg volleyball tok sin femte strake seier da TIF Viking ble slått lørdag. Det startet imidlertid litt famlende for det ubeseirede kvinnelage­t. Gjestene fra Bergen vant det første settet med 25-18. Men i de tre neste settene viste hjemmelage­t fram sin store og slagkrafti­ge tropp - og demonstrer­te hvorfor de er ubeseiret og topper eliteserie­tabellen.

Randaberg vant det andre settet 25-17, det tredje 25-21 før de knuste TIF Viking 25-13 i det siste. Dermed står laget fortsatt med bare ett poeng tapt i årets serie. Det skjedde da de slo KFUM Volda 3-2 (det gis ett poeng til taperlaget når det ender 3-2).

Brukte 11 spillere

– Vi trenger litt tid på å komme i gang. Men vi fikk etter hvert satt opp den riktige oppstillin­gen. Tuva Aarrestad ble satt på diagonalen og Vilde Sørbø fikk satt blokken skikkelig. Det var med på å snu kampen, sier en stolt trener Espen Sørbø til klubbens hjemmeside etter kampen.

Randaberg brukte 11 spiller på parketten da de vant kampen. Det bevitner en stor og kvalitetsf­ull tropp som blir viktig utover i sesongen og når det naermer seg sluttspill.

Herrelaget har forsterket Herrelaget til Randaberg møtte også TIF Viking fra Bergen like etter at kvinnelage­t hadde spilt sin kamp i Randabergh­allen. Herrelaget har ikke funnet samme stil som sine klubbkolle­gaer, de tapte 0-3 for bergensern­e.

Samtidig har laget forsterket seg de siste dagene. Torsdag ankom den serbiske oppleggere­n og meget rutinerte Alexandar Mladnkovic Randaberg.

– Vi er et bedre lag enn det ser ut til på tabellen. Jeg er overbevist at vi kommer til å bli mye bedre utover sesongen, sier trener Kevin Ces etter 0-3-tapet (21-25, 23-25, 20-25).

I tillegg til eliteserie­lagene, var også ungdommene fra Randaberg i ilden i helgen.

Lørdag vant både guttelaget og jentelaget årets første serieturne­ring i Ynglingen for U17lag.

 ?? RANDABERG VOLLEYBALL ?? Randabergs kvinnelag topper fortsatt tabellen og er ubeseiret i eliteserie­n.
RANDABERG VOLLEYBALL Randabergs kvinnelag topper fortsatt tabellen og er ubeseiret i eliteserie­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway