Stavanger Aftenblad

LANGTIDSFE­RIE I SPANIA

-

Førsteklas­ses leilighete­r naer Marbella på Costa del Sol

Costa del Sol er en av Europas mest kjente og solrike kyststrekn­inger, et område mange nordmenn har et naert forhold til. Dette er Andalusia på sitt beste med sjarmerend­e byer, historie, kultur og deilig Middelhavs­mat – her kan du nyte en innholdsri­k eller avslappend­e ferie, i et meget behagelig klima.

Fly direkte fra Stavanger til Malaga med Norwegian, hvor du blir tatt imot av vår reiseleder. Bussen tar deg til leilighete­ne som ligger på stranden i Marbesa. Etter ankomst venter en velkomstmi­ddag, mens neste morgen holdes et orienterin­gsmøte. Du blir bedt på en «bli kjent tur», som viser deg blant annet Marbella og Elviria.

Velg mellom lekre, velutstyrt­e leilighete­r på Club Playa Real og Marbella Beach Resort, som ligger 50 meter fra hverandre og deler resepsjon. Begge har flotte uteområder med egne basseng og den langstrakt­e sandstrand­en nås med få skritt.

Club Playa Real:

Resepsjone­n hjelper med å bestille taxi, leie sykler og annen informasjo­n om naerområde­t. Her ligger samlingslo­kalet vårt, Vista Club, som arrangerer hyggelige aktivitete­r. Det finnes en bar og en restaurant med terrasse, som serverer frokost, lunsj og middag. Hotellet holder fra tid til annen temakvelde­r som en grillaften eller flamencosh­ow, noe som lover god stemning. Utendørs bassengene er ikke oppvarmet, men du kan også benytte innendørs bassenget med separat jacuzzi og sauna.

Leilighet med 1 soverom: 2-romsleilig­hetene er omkring 50 kvm

Separat soverom med dobbeltsen­g og garderobe. Romslig bad med kombinert dusj og badekar. Fullt utstyrt kjøkken, inkludert oppvaskmas­kin, kjøleskap/fryser og vaskemaski­n. Stue med sofagruppe, TV, spisebord og møblert terrasse med utsikt mot en lite trafikkert gate. Klimaanleg­g.

Marbella Beach Resort:

Leilighete­r med 2 soverom: 3-romsleilig­hetene er omkring 80 kvm

To soverom – et med dobbeltsen­g og et med to enkeltseng­er. To bad hvor det ene har badekar og separat dusj, det andre har kombinert dusj og badekar. Fullt utstyrt kjøkken, inkludert oppvaskmas­kin, kjøleskap/fryser og vaskemaski­n. Stue med sofagruppe, TV, spisebord og møblert terrasse med basseng- og strandutsi­kt. Klimaanleg­g.

Vista Travel tilbyr deg også å kjøpe en halv leilighet, slik at du deler med en annen person av samme kjønn. Perfekt for deg som reiser alene, men vil vaere sammen med andre.

Toppleilig­heter med 3 soverom: 4-romsleilig­hetene er omkring 100 kvm.

Leilighete­ne ligger i toppetasje­n med basseng- og strandutsi­kt og har stor, møblert terrasse. Tre soverom og to bad, samt et separat toalett. Ellers er leilighete­n lik 3-romsleilig­heten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway