Stavanger Aftenblad

Kleppa er ferdig i Sandnes Ulf

- Egil Ø. Naerland egil.naerland@aftenblade­t.no

FOTBALL: Herman Kleppa er tredjemann som på kort tid forsvinner fra Sandnes Ulf.

Kleppa kom fra Viking før 2018-sesongen og hadde smakt litt på elitefotba­ll hos de mørkeblå. I Sandnes Ulf var 23-åringen fast på laget i perioder, men ble leid ut til EIK siste halvdel av den nylig avsluttede sesongen.

Bjørnar Pettersen Holmvik, Akinshola Akinyemi og Tapio Heikkilä har tidligere tatt farvel med de lyseblå, rutinerte Holmvik for å bli spillende trener i Vidar. Sandnespos­ten melder at Heikkilä skal spille for FC Honka hjemme i Finland. Han blir ofte å se på nye Øster Hus Arena likevel ettersom etablerer seg med nytt firma i stadionkro­ppen.

Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, fortalte forrige uke at klubben først setter fullt trykk for å kompletter­e A-gruppen når nytilsatt trener Steffen Landro er tilbake fra ferie kommende helg.

– Det er ikke mye å melde ennå, men vi har diskusjone­r med noen av spillerne som har fått kontraktst­ilbud, deriblant Axel Kryger, sier Espedal.

Kryger har overfor Aftenblade­t sagt at han er usikker. 22-åringen ønsker å vite hva trener Landro tenker, han ønsker en fast posisjon for å utvikle seg. Hittil har han vaert potet.

Situasjone­n til backen Daniel Edvardsen er heller ikke avklart. Harstadvae­ringen kan tenke seg å bli vaerende, han presterte solid nok til det de siste kampene i høst, men to sesonger i Sandnes Ulf har vaert preget av mange og lange skadeavbre­kk. Det er noe klubben ikke har råd til i dobbel forstand.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway