Stavanger Aftenblad

Noralf Espeland 70 år

-

JUBILANT: Tirsdag 18. februar er Noralf Espeland, Ålgård 70 år. To ting er viktige for Noralf, nemlig familiebed­riften Jaeder og Gutt 50 i Ålgård FK. Noralf begynte sin karriere i familiebed­riften som pølsemaker høsten 1970. Opp gjennom årene har 70-åringen hatt ansvar for produksjon, produktutv­ikling og salg. Noralf var daglig leder i Jaeder fra 1983 til oktober 2018, da datteren Guro overtok ledelsen. I dag er han forretning­sutvikler.

Fotball har alltid vaert jubilanten­s store lidenskap og interesse. Alltid som Ålgård FKs spiller. I 1957 på babylaget, i dag Gutt 50. Hans motto har alltid vaert «det viktigste er ikke å delta men å vinne. I dag. feirer Noralf sin 70-års dag med fotballven­ner i Jaederstov­a på ÅFKs klubbhus.

Tirsdag 18. februar inviterer Espeland folk han har hatt noe med å gjøre i bedriftssa­mmenheng på Jaeder fabrikken på Skurve.

Noralf er gift med Hildegunn. Sammen har de 4 barn og 10 barnebarn. Han er veldig glad i familie og venner og stiller alltid opp. Han hopper lett i bilen dersom en spør om hjelp. Han liker å gå på turer, skiturer i Sirdalen ved hytta, trening, se på nye maskiner til fabrikken, vaere med venner/familie og spille kort. Han er alltid engasjert, humoristis­k, positiv, med smittende humør, livsglad og byr på seg selv.

Fotballven­ner i ÅFK og hele storfamili­en ønsker jubilanten til lykke med feiringen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway