Stavanger Aftenblad

Gratulerer

-

DRØSET: I dag blir jeg 40. Jippi.

Etter press fra de naermeste har jeg satt opp en ønskeliste på ting jeg åpenbart ikke trenger, men er pukka nødt til å ønske meg. Noe må de jo pakke inn, de naermeste, so here it goes:

En gassgrill. Ikke noe fancy, bare en helt grei en. Litt som den gamle vi har. Egentlig kan det godt vaere samme type. Gjør ikke noe om den er helt lik. Helst en helt lik den vi har.

Ett par sko. Ikke så nøye hva det er, bare det er joggesko. Og helst ingen fjonge farger. Svarte og hvite er fint, omtrent som dem jeg har. Kan godt vaere omtrent like dem jeg fikk sist. Helst helt like dem jeg har.

En bukse.

Jeg går med hva som helst, så det betyr lite hva slags bukse det er.

Kan godt vaere en dongeribuk­se, for eksempel. Svart er greit. Trenger ikke gjøre det så avansert. Jeg har en svart fra før, og en eventuell ny bukse kan godt vaere en svart dongeribuk­se, lik den jeg har.

En jakke hadde vaert fint. Ikke noe nymotens ungdomsjak­ke, men her kan jeg godt vaere med på noe nytt. Åpen for forslag. Se gjerne litt på den jeg har hatt i 12–15 år for inspirasjo­n. Den fungerer utmerket, og jeg tar gjerne en ny som er omtrent eller helt lik, helst det siste.

En drill. Samme hvilken, bare det er Dewalt 18v xr li-ion børsteløs 5 ah dcd791p2.

Boka «Omstart 30 – en 30 dagers antiinflam­matorisk kostholdsp­lan med mat som medisin» av Berit Nordstrand, samt en kursbillet­t til hennes foredrag «Tarmens medisin – 6 trinn til en sunnere tarm, friskere kropp og et klart hode».

Nei da, bare tulla.

I den grad noen skulle finne på å handle undertøy, så vil jeg helt konkret tipse om Björn Borg boxershort­ser, 3-pack, på XXL. Svarte. Medium (199,-).

Jeg liker veldig godt kaffe, så her kan man vaere kreativ. Alle muligheter er åpne, utvalget er enormt, for eksempel en Moccamaste­r KB952AOPS, lik den jeg har.

To unger, for eksempel Ella (15) og Lykke (11). Det kunne passet meg bra. Og en bra kone. Helt lik den jeg har, helst den samme. Det må faktisk vaere den samme.

I anledning min 40-årsdag og har jeg satt opp en ønskeliste.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway