Stavanger Aftenblad

Idol-vinner Mari (16) klar med julelåt

-

JULESANG: Mari Eriksen Bølla sin første singel etter Idolsirkus­et er julelåten «Christmas Time

(is nothing without you)». Og dét gjør henne litt nervøs.

15. mai skapte Mari Eriksen Bølla historie. Da ble hun nemlig tidenes yngste Idol-vinner – bare 15 år gammel.

Men etter at konfettien sluttet å regne og kameraene var skrudd av, ble det ganske så stille. Konserter og turneer ble byttet ut med én meters-regel og sosial distanseri­ng.

Når det nå naermer seg desember, har nok de fleste av oss større bekymringe­r enn gelé-svor på ribba og bare myke pakker under treet.

Ja, for kan det inviteres flere enn fem? Og kommer alle seg hjem til jul?

– Det er en låt som egentlig passer veldig godt til i år, synes Mari.

– Den jillaste høytida

– Sangen handler om det å ikke kunne vaere med den personen du ønsker å vaere med i jula. De personene som ikke jula blir den samme uten.

– Det er en alvorlig tekst til en veldig fin melodi, oppsummere­r hun. Men det å kaste seg ut i julelåtsja­ngeren skjer ikke uten nerver for 16-åringen. – Det er litt skummelt!

– Hvorfor det?

– Fordi jeg er så sykt glad i jula. Det er den jillaste høytida! Så det er litt skummelt å gi ut en sang, fordi jula betyr så mye for meg. Jeg tenker det er ekstra viktig å kose seg med god julemusikk og -filmer i år, så da blir jeg jo veldig redd for at folk skal synes den ikke er noe bra.

Favorittlå­ten

Bølla forteller at jula er ekstra viktig henne, siden hun har «fem fantastisk­e halvsøsken» og det er til jul hele storfamili­en samles.

– Halve familien bor på Østlandet og halve i Rogaland. Nå er jeg den eneste som bor hjemme, så jeg håper jo at vi kan bli flere i år – ikke bare mamma, pappa og meg, ler Bølla.

Det kommer dermed kanskje ikke som en overraskel­se hva som er Mari sin favorittju­lelåt for tida:

– Åh, jeg har så mange. Men akkurat nå, i dette øyeblikk, er det «Home for Christmas» med Maria Mena. Den passer så fint!

 ?? UNIVERSAL MUSIC ?? – Det er den jillaste høytida! Så det er litt skummelt å gi ut en sang, fordi jula betyr så mye for meg, forteller Mari Bølla til Byas.
UNIVERSAL MUSIC – Det er den jillaste høytida! Så det er litt skummelt å gi ut en sang, fordi jula betyr så mye for meg, forteller Mari Bølla til Byas.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway