Stavanger Aftenblad

Tilbud og etterspørs­el

-

DRØSET: Noen ganger får man bare ikke tak i det man trenger for å få et kick.

– Heeei. Javel. Hvordan går det med den karen da?

– Nei, ikke så bra. Jeg har tidspress. Kona og ungene maser. Det er et slit. Skulle så gjerne hatt noe som gir et ordentlig kick. Jeg er på utkikk etter noe hurtig. Noe utfordrend­e. Det jeg har hatt til nå holder ikke lenger. Det gir ikke det samme som før.

– Okeeeei? Noe lite og kjapt eller noe tyngre. Som sitter litt mer i beina? Noe utfordrend­e? Ikke for nybegynner­e disse jeg har her bak. Du skal ha holdt på en stund for å tåle det.

– Ooooo.

Hva er det?

– En flyer.

Med den tar du av. Du kjenner dem igjen på den lille bokstaven som er trykket på.

– Stilig. Og den?

– Twister. Du kommer til å kjenne den i magen, for å si det sånn. Den bruker du om du vil ha skikkelig action. Få adrenaline­t til å pumpe. Med den føler du deg som en konge, den virker superraskt. Alle kommer til å se på deg.

– Litt heavy. Vil jo ikke bli avhengig. Høhøhø.

– Nei, det ville vel ikke tatt seg ut.

– Da tar jeg de tre store der. De bør jo holde en stund?

– Jada. Det er kvalitet jeg driver med. Tell your friends.

– Men hvor får du alle varene dine fra? Hele Jaeren er jo helt skrapt? Alle veier. Ikke noe å finne. Folk er desperate. Familier går i oppløsning når tilgangen svikter. Jeg har sett familiefed­re gråte når det var tomt. Jeg har forsøkt alle veier. Ringt alle mine kontakter.

– Jeg har mine egne kontakter. I Mo i Rana. Der har de jo tilgang på snø og krystaller hele året. Og så handler det jo å lese markedet. Der traff jeg i år. Var mer uheldig i fjor, kan du si... off. Du er vel ikke tilfeldigv­is interesser­t i noen doruller? En palle? Kan få dem billig...

Ikke? Ok. Så bare de tre akebretten­e altså? Har du sjekket vaermeldin­gen forresten? Ikke? Flott. Jeg mener: Se her, jeg har noen lekre skøyter her også, om du ikke forteller hvor du har fått tak i dem. Blir sikkert flott vintervaer fremover. Ingenting er som vinter i Rogaland, om du rekker ut den dagen.

Alle kommer til å se på deg.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway