Stavanger Aftenblad

Liverpool med fire strake hjemmetap

-

FOTBALL: Everton gikk seirende ut av Merseyside-derbyet med 2-0 og påførte Liverpool lagets fjerde strake tap på Anfield. Det har ikke skjedd siden 1923.

Richarliso­n scoret etter bare tre minutter, mens innbytter Gylfi Sigurdsson satte 2-0 fra straffemer­ket sju minutter før slutt.

Til tross for et massivt press fra hjemmelage­t klarte de røde ikke å overliste Englands landslagsm­ålvakt Jordan Pickford. Dermed kunne Everton feire sin første derbyseier på Anfield siden 1999, og den første siden 2010 uansett arena og turnering.

Klopp har slitt med en rekke skader på nøkkelspil­lerne denne sesongen Fabinho, Diogo Jota, James Milner, Virgil van Dijk, Joël Matip og Joe Gomez er alle ute. Det ble ikke saerlig bedre da kaptein Jordan Henderson måtte gå av banen med en noe som kunne minne om en lyskestrek før en halv time var spilt.

– Det er i lyskeregio­nen, og det ser ikke bra ut. Vi får vite mer i morgen, sa Klopp. (NTB)

 ?? LAURENCE GRIFFITHS ?? Nok en midtstoppe­r er ute for Liverpool, denne gang var det kaptein Jordan Henderson som måtte gi seg.
LAURENCE GRIFFITHS Nok en midtstoppe­r er ute for Liverpool, denne gang var det kaptein Jordan Henderson som måtte gi seg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway