Stavanger Aftenblad

– Mye positivt å dra med seg

-

FOTBALL: Viking-trenerne var glade for å få gjennomfør­t den første treningska­mpen mot Åsane, og de var begge klare på at saerlig de siste 45 minuttene var positive.

Et godt innlegg fra Kristoffer Løkberg endte opp hos nykommer Kevin Kabran, men hans avslutning gikk rett på keeper.

Viking-spillerne rullet opp det ene angrepet etter det andre, og de var spillemess­ig fullstendi­g overlegen ute på banen. Vel 20 minutter ut i omgangen viste de nok en gang solid spill, dessverre endte kanonen til Kristoffer Løkberg i fanget på Åsanens keeper.

Samme Løkberg fikk en veldig god mulighet til å sende hjemmelage­t i ledelsen etter 70 minutter. Men headingen mot bakre stolpe ble dessverre litt for løs og enkelt for keeper å plukke ned.

Utover i omgangen virket det som spillesugn­e Viking-spillere naermest sto i kø for å komme seg i posisjon til å avslutte. Samtidig la Åsane stort sett alle sine spillere ned i sekken og det var slett ikke lett å trenge gjennom den bastante forsvarsmu­ren.

Flere spillere viste seg fram

– Det var masse energi og sprut i laget i store deler av den andre omgangen, og det er noe vi må ta med oss videre i de tre hektiske ukene som gjenstår til seriestart, sier Jensen.

Selv om Viking dominerte fullstendi­g etter pause, så endte den første kampen for hjemmelage­tes trenerduo med uavgjort. Det som skjedde de siste 45 minuttene var definitivt positivt sett med hjemmelage­ts øyne.

– Vi byttet mange spillere i løpet av kampen, og det er helt klart at noen viste seg litt mer fram enn andre. Det er slik det også vil vaere i disse treningska­mpene. Selv om det var mye positivt å ta med seg, spesielt fra de siste 45 minuttene, så er det også en del å jobbe med videre fram mot de neste treningska­mpene, mener Aarsheim.

Allerede førstkomme­nde onsdag spiller Viking sin neste treningska­mp, da venter lokaloppgj­ør mot Sandnes Ulf.

– Det er godt at det kommer en ny kamp allerede nå til onsdag. I denne siste, og hektiske, oppkjøring­ene trenger vi kampene for å finjustere spillet vårt enda mer, understrek­er både Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen.

 ?? PÅL CHRISTENSE­N ?? Kevin Kabran fikk en god mulighet for hjemmelage­t i den andre omgangen, men han klarte ikke å sette ballen inn i nettmasken­e. SR-Bank Arena var stengt for både presse og publikum. Aftenblade­ts fotograf tok bildene fra utsiden av porten.
PÅL CHRISTENSE­N Kevin Kabran fikk en god mulighet for hjemmelage­t i den andre omgangen, men han klarte ikke å sette ballen inn i nettmasken­e. SR-Bank Arena var stengt for både presse og publikum. Aftenblade­ts fotograf tok bildene fra utsiden av porten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway