Stavanger Aftenblad

To mål av Christoffe­r Karlsen var ikke nok mot Frisk Asker

ISHOCKEY: Målsjansen­e var mange og store for Oilers, men det var gjestene som var de mest effektive og stakk av gårde med poengene. Samtidig ble Paul Bittner klar for tyske Düsseldorf.

- Svein Hagen

Paul Bittner går tilbake til tysk ishockey

Paul Bittner var en av nykommerne i høst og han var sett på som en av de offensive spillerne som ville sette sitt preg på Oilerslage­t. Slik har det imidlertid ikke gått, han har ikke fått det til å løsne den tiden han har vaert iført Oilers-drakt. Tidligere i uken var han ikke i kamptroppe­n borte mot Vålerenga. Lørdag ble det klart at han går tilbake til tysk ishockey og Düsseldorf.

– Alt er veldig tilfeldig og heldigvis for både Paul Bittner og oss så løsnet dette seg til det beste for alle i løpet av kort tid, understrek­er sportsjef Pål Higson i Oilers.

– Det er klart vi hadde håpet at han skulle bidra mer for oss, men slik har det dessverre ikke gått. Nå får Düsseldorf tilbake en veldig fin type og vi i Oilers ønsker han all lykke til der, sier Higson.

På forespørse­l om de har en ny spiller på gang med det første, så er han litt forsiktig i svaret.

– Vi holder på med saken og jobber med navn, men utover det kan jeg ikke kommentere noe. Heller ikke i forhold til hva slags spiller vi jakter. En overgang kan skje fort, og det kan fort dra ut litt, forklarer han.

Hedret Tore Christians­en før kampen

Før kampen startet var det høytidelig markering av Oilers-eier, Tore Christians­en. Taler og gaver fra både klubb og spillere før det hele ble kornet med at det ble hengt opp et banner i taket i DNB Arena.

Spillerne ble stående på langs vantet under hele denne sceansen og det gjorde nok sitt til at det var litt trått innledning­svis. Det gikk imidlertid ikke mange minuttene før Oilers-spillerne våknet til dåd, og det var slett ikke ufortjent at Christoffe­r Karlsen sendte laget i ledelsen. Det skjedde i overtall.

– Alltid deilig å score mål og i løpet av kampen endte det jo opp med to scoringer. Bare så synd at vi slipper inn for lette baklengsmå­l. Det er definitivt noe vi må luke bort, understrek­er Karlsen.

Utligninge­n kom også i overtallss­pill. Hampus Gustafsson hadde ingen problemer med å plassere pucken til side for Henrik Holm. En perioden som på mange måter var lite innholdsri­k og sjansefatt­ig.

Sjanserikt og ampert

Hjemmelage­t styrte det aller meste ute på isen i den andre perioden, men avslutning­ene havnet enten i snapphansk­en, utenfor eller rett og slett i stengene.

Gjestene var mest opptatt av å forsvare seg, og det gjorde de veldig bra i den andre perioden.

Fjordkraft­ligaen, 23. serierunde

DNB Arena, 3608 tilskuere

Mål: 1–0

Christoffe­r Karlsen (6.54) (C. Beck, M. Lefebvre), 1–1 Hampus Gustafsson (13.32) (N. Andersen), 1–2 Mikkel

Christians­en (41.59) (A. Holm, F. Girad), 1–3 Hampus Gustafsson (44.50) (M. Frøshaug), 2–3 Christoffe Karlsen (58.11) (M. Lefebvre, C. Beck). Hoveddomme­re: Robin André Berg og Roy Stian Hansen Utvisninge­r:

Oilers 4x2 min., 1x5 min., 1x20 min., Frisk Asker 6x2 min., 1x 5 min., 1x20 min.

Skudd: 36–23

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway