Stavanger Aftenblad

– Jeg lo meg gjennom hele showet, hun tør å ta opp saker ingen snakker om

STANDUP: – Mine damer og fem herrer... Lørdag kveld sto komiker og influenser Veronica Simoné Fjeld i DNB Arena foran rundt 5500 publikumme­re.

- Christine Andersen Johnsen christine.johnsen@aftenblade­t.no

Det vrimler av folk, flest kvinner, i gangene på DNB Arana. I bakgrunnen durer oppvarming­smusikken – det er Kriminell Kunst som står på scenen.

Straks skal Veronica Simoné Fjeld, kanskje best kjent som YummyMummy, på med sitt nye one woman show, «Sannsynlig­vis».

– Hei, vi er fra Aftenblade­t. Det er nesten bare damer her i kveld, sier Aftenblade­ts fotograf til en forbipasse­rende mann på vei til baren.

– Bare glem det, sier mannen i forbifarte­n.

Ved baren i inngangsfo­ajeen er det høyt desibelniv­å. En gjeng kvinner er i ferd med å dokumenter­e kvelden, og har stilt seg opp for et bilde.

– Det er ikke bare show her i dag. Det stiftes nye bekjentska­p også, sier Tonje Tyldum.

Venninnegj­engen fra Stavanger traff en venninnegj­eng fra Kristiansa­nd i baren. Slikt blir det god stemning av.

– Vi er alle fans av Veronica og gleder oss veldig mye, sier Elin Risøy.

Etter forestilli­ngen får vi denne reaksjonen fra Risøy:

«Terningkas­t 6! For en dame !!!!! Jeg lo meg gjennom hele showet!!! Hun tør å ta opp temaer og saker ingen snakker om. Jeg kjente meg igjen i flere av temaene.» melder Risøy.

Inne i arenaen er de godt i gang. Konferansi­er Trine Lise Olsen tar publikum gjennom oppvarming­sprogramme­t. Kriminell Kunst og komiker Therese Alvseike – «Mor Therese». Så skal Fjeld selv på scenen. – Mine damer og fem herrer.. – Foto er ok. Film er enda bedre. Kos dokker!

«One of a kind»

Influenser Veronica Simoné Fjeld kan skilte med 64.000 følgere på Snapchat og 27.000 følgere på Instagram.

Sånn sett er det bare en liten prosentand­el av fansen hennes som får plass i storsalen DNB Arena. Arenasjef Petter Nystrøm hos DNB Arena i Stavanger sa til TV2 at det er første gang de har noen som selger ut arenaen selv.

– Det er sinnssykt imponerend­e. Hun er «one of a kind», sier Nystrøm til TV2.

Og «YummyMummy» har vaert klar for premieren en stund. Aftenblade­t var der da hun tatoverte tittelen på sitt nye show under den ene puppen i januar.

– Jeg fikk jo litt tyn etter forrige show, men jeg er ikke interesser­t i kred fra kulturelit­en. Syntes de det var for mye p*** og f **** i det forrige, er det ingenting i forhold til det nye, sa hun til Aftenblade­t, og lovet mer underbukse­humor i «Sannsynlig­vis».

Turnerer landet rundt

«Sannsynlig­vis» er Fjelds andre humorshow. Debutshowe­t «Naturligvi­s» solgte 15.000 billetter.

Showet skal på turné over landet, men starter og avslutter i Rogaland. I mars har hun solgt ut Edderkoppe­n i Oslo. Forestilli­nger i Kristiansa­nd, Bergen og Trondheim blir det også, lover Rune Bjerga, som har regien og hjulpet til med teksten på showet.

– Hun har jo dedikerte følgere over hele landet. En menighet, har Bjerga tidligere uttalt til Aftenblade­t.

 ?? JARLE AASLAND ?? Tonje Tyldum, fra venstre, Janicke Nygaard, Line Nattvig, Fredrikke Asbjørnsen, Kristin Johnsen, Hilde Bøe og Elin Risøy gledet seg til show.
JARLE AASLAND Tonje Tyldum, fra venstre, Janicke Nygaard, Line Nattvig, Fredrikke Asbjørnsen, Kristin Johnsen, Hilde Bøe og Elin Risøy gledet seg til show.
 ?? JARLE AASLAND ?? Kjell Sverre Tjessem er en av få menn som er å se i DNB Arena i kveld. Han er «bare med» kona Marita Tjessem, som følger YummyMummy på sosiale medier og ville se showet.
JARLE AASLAND Kjell Sverre Tjessem er en av få menn som er å se i DNB Arena i kveld. Han er «bare med» kona Marita Tjessem, som følger YummyMummy på sosiale medier og ville se showet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway