Stavanger Aftenblad

Ny restaurant og kleskjede etablerer seg på Kvadrat

-

SANDNES: Restaurant­en åpner snart, mens klesbutikk­en åpner i løpet av sommeren. Vesuvia Pizza overtar lokalet som ligger like bak Steam kaffebar. Dette lokalet har tidligere huset kioskkonse­ptet Fuel.

– Jeg tror dette vil treffe godt, vi har lenge ønsket oss autentisk, italiensk pizza, noe vi har manglet i restaurant­utvalget vårt. Jeg tror dette blir et positivt bidrag og godt supplement til de spisestede­ne vi allerede har, sier senterlede­r Renate Hjørnevik ved Kvadrat til Aftenblade­t.

– Det blir noen sitteplass­er og så blir det også mulig å ta med maten opp i food courten, sier Hjørnevik.

Vesuvia har fra før serverings­sted ved Stavangerv­eien på Lura. Grunnet byggingen av bussveien er fremtiden for denne restaurant­en usikker. Overfor Sandnespos­ten, som først omtalte saken, sier innehavern­e at de vil forsøke å drive videre når arbeidene med bussveien er i gang, men at de ikke gir det veldig lang tid dersom det ikke fungerer.

Nylig ble det kjent at aktivitets­senteret Fun Center avvikler driften sin på Kvadrat.

– I disse lokalene skal New Yorker inn. Dette er en klesbutikk vi tror vil bli godt mottatt hos kundene våre. Åpning blir til sommeren, men dato er fortsatt ikke fastsatt, sier Hjørnevik.

I tillegg er kleskjeden Only i gang med utvidelse av sin butikk, samtidig som senteret er i gang med fornying av toalettene i det sørlige bygget.

– Det høres ut som kundene må vaere forberedt på en god del byggeaktiv­itet fremover?

– Vi håper kundene og de ansatte er litt tålmodige med oss, for det er mye byggeaktiv­itet på en gang akkurat nå. Vi vil gjøre det vi kan for å jobbe effektivt og gjøre belastning­en minst mulig. Så håper og tror vi det er vertdt det når alt er på plass, sier Hjørnevik.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway