Stavanger Aftenblad

Dugnadsblu­es

DRØSET: Noen vil som kjøpe ... ALT?

-

Dugnad for klasse 9B. Hvem vil kjøpe?

Vi har tennissokk­er for tennishall­er, vaskepulve­r for vaskehalle­r, dopapir på svaere paller og boxershort­s for alle baller. Vi har olje til din totaktsmot­or, og blomsterkv­aster til svigermor. Hvis du er beita for grønt til kveita, selger vi brokkolini fra huttiheita. Om du skulle mangle en barnerangl­e, har vi ting og tang som kan bråke og skramle. Du vet det neppe, men du kan få sleppe, å fryse på beina – for vi selger teppe!

Til far har vi slips og tilbud på driller. Du vet, far får fort fot på sånne diller. Hvis mor skulle trenge et par nye briller, så ring oss, vi selger og sovepiller.

Til alle slags selskap har vi flotte duker, og bensin, hvis du er en flammesluk­er. Akkurat nå har vi tilbud på lomper. Vi nevnte vel papir til sensitive romper?

Juicen vår er selvsagt helt økologisk, og kakene hundre prosent runologisk. Vi vet ikke hva runologisk betyr, men pengene trengs til bestilling­sgebyr. Narkotika har vi jo ikke på lager, men hvis du betaler? Gi oss fire-fem dager! Det er ingen grenser for hva du kan kjøpe.

En fembeint sau? Det fikser FAU.

En flokk med sjiraffer? Klart at vi skaffer! Litt grovkalibe­r til bøffeljakt­en? Jeg ringer og hører med klassekont­akten. En fembeint sau? Det fikser FAU.

Spisepinne­r? Slikkepinn­er? Strikkepin­ner? Helt vanlige pinner, som passer både menn og kvinner? Kom igjen, kjøp hos oss, sånn at alle vinner! Hvis pinner hos deg ikke er en vinner, så bjuder vi på både hansker og sokker. Og tegneblokk­er. Kortstokke­r. Hoppestokk­er. Dørstokker. Lecablokke­r. Blåklokker. Armbåndsur. Hundebur. Hårkur. Kjøttdeig av tiur. Vi MÅ finne penger til klassetur!

Saft som er laget av boysenbaer, syltetøy nok til middels stor haer. Her må det da vaere en stor interesse, for handel, som sponser vår lille prinsesse?

Vi orker snart ikke å mase lenger, men hjelp og bevares, vi trenger jo penger!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway