Stavanger Aftenblad

Rett skal vaere rett!

DRØSET: Det sirkulerer mange konspirasj­onsteorier om pressen. Nå er det på tide å legge kortene og faktaene på bordet.

-

Det er ikke kunstig intelligen­s som lager sakene våre om boligsalg og årsregnska­p. Vi har låst alle som til stadighete­r bryter retningsli­njene våre i kommentarf­eltene, inne i kjelleren. Det er disse som får i oppdrag å lage det «automatisk genererte» sakene våre – i bytte mot en matbit og et sinneutbru­dd på nettet i ny og ned. En ordning vi mener funker bra for begge sider.

Jorden er flat. Det er sannheten. Grunnen til at vi i Aftenblade­t er med på å holde det skjult, er fordi vi får påspandert julebord på Michelin-restaurant­en «Ved verdens ende» hvert år (verdt det). Restaurant­en befinner seg på Hå, forbi den såkalte «kuppelen». Den har nydelig utsikt til definisjon­en på ingenting.

Aftenblade­t krever betaling på nesten alle saker fordi vi mener jobben vår er viktig nok til å ta betalt for arbeidet vi legger ned.

Drøset eksisterer kun fordi vi noen ganger blir leie av å kun spre falske nyheter sponset av Illumenati (Stoltenber­g og Elvis er bestiser og sitter i styret sammen).

Noen ganger må også vi kose oss og lette på sløret.

Russetiden er et konsept laget av musikkbran­sjen så artister skal få slippe å produsere musikk som krever arbeid.

Den eneste grunnen til at det er så mange måker i Vågen, er fordi Aftenblade­ts praksisstu­denter henter de inn fra diverse øyer (de er tross alt utrydnings­truet) og slipper de løs ved Burger King hver juni. Dette fordi vi hater cruiseturi­stene og måkekaos i Vågen er en klikkvinne­r år på år.

Vi har lagt bevissthet­en til Lars Oftedal ned i fiberen på Stavangerk­ontoret. Hver gang noen banner i spaltene, forsvinner internette­t.

Spiller du av Aftenbla-bla baklengs hører du tre folk snakke baklengs. Det er gøy.

Russland hacket oss for lenge siden, nå må alt vi skriver (unntatt Drøset), sendes til Moskva for sjekk. Det er derfor papiravise­n noen ganger kommer for sent.

Korrekturl­eserne forsvant aldri fra redaksjone­ne, de ga ba op.

Alt vi skriver om, styres av klikk – ikke et samfunnsop­pdrag. Det er derfor vi skriver så mye om offentlig forvaltnin­g og litteratur.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway