Stavanger Aftenblad

Kabran på vei bort fra Viking

FOTBALL: Viking skal vaere i dialog om et salg av angriperen Kevin Kabran (29).

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

Bekrefter interesse:

Kevin Kabran var den første signeringe­n Vikings trenerduo Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen gjorde da de overtok som hovedtrene­re foran 2021-sesongen.

Den gang betalte Viking 1–2 millioner kroner for Start-spilleren.

Selv om svensken glimtvis har vist gode tendenser og vaert flittig brukt, har han aldri blitt den suksessen eller fått ut det potensiale­t Viking håpet på.

Han har blitt brukt i samtlige posisjoner offensivt, men veien fram til mye spilletid virker vanskelige­re enn noen gang etter at Viking hentet både Lars-Jørgen Salvesen og Nick D’Agostino foran årets sesong.

Stabaek er på banen

I tillegg til kaptein Zlatko Tripic, har Viking hentet både Sander Svendsen og Niklas Sandberg til kantrollen­e. Fra egne rekker har også Edvin Austbø (17) for alvor meldt seg på offensivt.

Aftenblade­t er kjent med at det finnes konkret interesse for Kevin Kabran ti dager før overgangsm­arkedet stenger.

Den nyopprykke­de eliteserie­klubben Stabaek skal vaere en av klubbene. Partene skal vaere i dialog om en overgang. Slik Aftenblade­t forstår saken, er det opp til Kabran selv hva han ønsker.

Sportsdire­ktør i Viking, Erik Nevland, vil ikke kommentere navn på interesser­te klubber.

– Det har foreløpig ikke kommet et bud, men jeg kan bekrefte at det er konkret interesse for ham, sier Nevland til Aftenblade­t.

Kontrakt ut sesongen

Kevin Kabran spilte 28 kamper for Viking i 2021-sesongen. Han scoret tre mål og hadde seks målgivende i sitt første Viking-år.

I fjor var han på banen i 29 seriekampe­r, scoret fire mål og hadde fire målgivende.

29-åringens Viking-kontrakt utløper etter denne sesongen. Det norske overgangsm­arkedet stenger 31. mars.

 ?? CARINA JOHANSEN ?? Kevin Kabran er inne i sitt siste år av kontrakten med Viking. Nå finnes det interesse for angriperen 10 dager før overgangsm­arkedet stenger.
CARINA JOHANSEN Kevin Kabran er inne i sitt siste år av kontrakten med Viking. Nå finnes det interesse for angriperen 10 dager før overgangsm­arkedet stenger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway