Stavanger Aftenblad

Ny skobutikk har inntatt Domkirkepl­assen

STAVANGER: Kunder strømmet inn under åpningen av Tønnesen på Domkirkepl­assen.

- Ida Marie Larsen Korsen ida.marie.larsen.korsen@ aftenblade­t.no

Klokken 12 i går åpnet dørene hos Tønnesen på Domkirkepl­assen. Ett minutt senere var butikken full av kunder.

– Er det travelt?

– Ja, sier butikksjef Karoline Kleming før hun løper til kassa.

De andre ansatte er spredt rundt i butikken, alle med et smil om munnen til tross for det høye trykket. Tønnesen har flyttet inn i de gamle lokalene til klesbutikk­en Cos på Domkirkepl­assen 2, og har siden januar klargjort butikken til åpningen.

Butikken er den tredje som åpner i Norge, og de har de største skobutikke­ne på Sørlandet med butikker i Mandal og Kristiansa­nd.

Enestående lokaliseri­ng

Stavanger Sentrum har allerede vaert innom lokalene på Domkirkepl­assen, og har store og positive forventing­er til Tønnesen.

– Domkirkepl­assen er en enestående lokaliseri­ng. Det er også spesielt gledelig at det er satt inn en ny inngang fra Kirkegata, det bidrar til å gjøre denne gata enda mer interessan­t å gå i, sier daglig leder Kristin Gustavsen i Stavanger Sentrum AS.

Styrker hverandre

Tønnesen blir nå en av flere skobutikke­r i Stavanger sentrum. Ifølge daglig leder Kristin Gustavsen i Stavanger Sentrum AS, er det et kjent triks at like varegruppe­r legges tett. Dette er for at de skal styrke hverandre, i tillegg til at kundene få et enda bredere vareutvalg og en trygghet for å finne det de leter etter. Gustavsen tror konkurrans­e er en positiv ting.

– Vi tror at konkurrans­e skjerper og fører til at alle strekker seg lenger. Men det bør først og fremst gjelde vareutvalg og service fremfor pris og rabatter, sier Gustavsen.

 ?? JARLE AASLAND ?? Her åpner dørene, og kundene får første smak av Tønnesen i Stavanger.
JARLE AASLAND Her åpner dørene, og kundene får første smak av Tønnesen i Stavanger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway