Stavanger Aftenblad

Ferskt & Frekt

– den beste musikken nå TIPS: Fredag er lik masse ny musikk! Her har Aftenblade­ts anmeldere funnet ukas favoritter.

-

Leif Tore anbefaler: Phillip Marques: «All i want» Nok et nytt fjes fra de ekstremt produktive folkene i Capella Records. Denne karen er 20 år, har en veldig fin stemme og åpner med en låt som har tidlige Nico & Vinz-vibber. Selve låten er ikke ellevill, men om det er noe å bygge på her? Oh yeah!

Jonas anbefaler:

Ihsahn – Dom Andra

Husker du Kent? Emperors egen Ihsahn forsøker seg med et cover av svenskenes klasselåt «Dom andra» med Katatonias Jonas Renske. Den nå 21 år gamle låten får nytt liv i denne herlige norsk-svenske tolkningen.

Stella anbefaler:

Hilma Nikolaisen – Aha!

Hilma Nikolaisen øker tempoet fra siste plate og serverer noe skikkelig livlig på «Aha!». En feelgood gitar og elektronik­ablanding som lukter av ny Beck og sommerfest.

Leif Tore anbefaler: Lokoy x Fig Tape: Ladybug Lasse Lokøy hoppet av Sløtface for å leke med elektronik­ken. Her er et nytt eksempel på at det var et brukbart valg. «Ladybug» er en lett, elegant og dansbar klubblåt laget sammen med Fig Tape. Litt sommer, litt mørkt lokale og veldig god flyt.

Stella anbefaler:

Skaar – Mad Woman

Skaar har gitt ut et halvt album. Der er det mye bra pop - sjekk det ut. «Mad Woman» sender tankene mot Billie Eilishs mørke og Ariana Grandes mykhet. Dansbar og provoseren­de.

Jonas anbefaler: Immortal - War against all Legende med stor L. Noe av det største innen norsk sortmetall melder at en ny plate er i emning, og tittelspor­et blåser deg av banen. 52 år gamle Demonaz har ikke glemt gamle kunster og leverer fremdeles på topp. Aggresivt og intenst, som Immortal skal vaere.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway