Sterk med yoga (Norway)

KUANSIKT-STILLING

GOMUKHASAN­A

-

Fra Skolisse (s. 83), pust inn og løft høyre arm ut til siden, i skulderhøy­de. Roter håndflaten opp mot taket, og fortsett å løfte armen til overarmen er ved øret.

Idet du puster ut, bøy underarmen for å hvile håndflaten midt på øvre rygg, med albuen pekende opp. Pust inn og løft venstre arm ut til siden, ca. 45 grader.

Vend håndflaten bakover, bøy albuen, legg baksiden av hånden mellom skulderbla­dene og ta tak i fingertupp­ene på høyre hånd (B).

Hvis fingertupp­ene ikke berører hverandre, ta tak i en stropp med høyre hånd før du beveger armen i posisjon. La den falle nedover ryggen, og grip stroppen med venstre hånd (C).

Flytt gradvis hendene nærmere hverandre etter som du blir mykere i skuldrene.

Ta tre til fem dype åndedrag ned i magen, roter gjennom sitteknute­ne for å holde ryggraden lang og brystet åpent. Slipp på en utpust og gjenta på andre side.

FORDELER FOR KROPPEN

Åpner hoftene

Strekker lårene

Utvider brystet Frigjør stramme skuldre

 ??  ?? TIPS HVIS EN RUMPEBALL ER HØYERE ENN DEN ANDRE, SITT PÅ ET SAMMENBRET­TET TEPPE ELLER EN BLOKK FOR Å LØFTE SITTEKNUTE­NE OPP FRA GULVET.
TIPS HVIS EN RUMPEBALL ER HØYERE ENN DEN ANDRE, SITT PÅ ET SAMMENBRET­TET TEPPE ELLER EN BLOKK FOR Å LØFTE SITTEKNUTE­NE OPP FRA GULVET.
 ??  ?? C
C
 ??  ?? B
B

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway