Sterk med yoga (Norway)

DELFINPLAN­KE MED GLID

VARIANT

-

Fra alle fire, med albuene rett under skuldrene, senk deg ned på underarmen­e og fold hendene, slik at utsidene av hendene hviler på matten.

Sett først den ene og så det andre foten tilbake for å rette ut beina, hvil på fotballene og strekk beina slik at hele kroppen er parallell med underlaget. Spre skulderbla­dene fra hverandre, dra halebeinet litt innunder og trekk navlen inn mot ryggraden. Strekk hælene mot baksiden av matten, stram kneskålene for å holde hoftene løftet, og strekk deg fra hælene mot toppen av hodet (A).

Hold knærne og underarmen­e rolig, kroppen parallell med gulvet og kjernemusk­lene engasjert, pust ut idet du glir forover slik at haken kommer bortenfor hendene (B). På neste innpust, gli tilbake igjen, med overkroppe­n parallell med gulvet, til haken er på linje med eller bortenfor albuene, og hælene er strukket bakover mot baksiden av matten (A). Dette er én repetisjon.

Fortsett å gli fram og tilbake i opptil 3 x 10 repetisjon­er, og bruk pusten for å støtte bevegelsen. Slipp så opp og senk deg kontroller­t ned på underlaget på en utpust.

FORDELER FOR KROPPEN

Trener hjertet

Styrker og former kjernen

Gir faste setemuskle­r

Bygger utholdenhe­t

 ??  ?? B
B
 ??  ?? A
A

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway