Sterk med yoga (Norway)

POSISJONER

UTTHITA TRIKONASAN­A

-

Stå sideveis midt på matten og sett føttene i beinlengde­s avstand.

Vend venstre fot 90 grader utover og høyre fot 15 grader innover. Rett opp hælene, og press ned gjennom stor- og lilletærne og utsiden av høyre fot. Pust.

På en innpust, strekk armene ut til sidene i skulderhøy­de. Idet du puster ut, hold armene parallelle med gulvet og strekk venstre hånd utover så langt det er behagelig, før du slipper den ned og lar den hvile der den naturlig lander, på leggen eller ankelen.

På neste innpust, før høyre arm over hodet og roter så brystet åpnes, slik at høyre skulder er over venstre og armene er i en rett linje. La blikket hvile på gulvet, rett framfor deg, eller hvis det ikke er ubehagelig for nakken, snu hodet for å se opp på den øverste hånden.

Bruk innpusten til å jorde deg gjennom føttene og forlenge siden av kroppen, og utpusten til å slippe deg lenger inn i vrien. Bli i posisjonen i fem til ti åndedrag, og pust dypt ned i magen.

Press gjennom føttene og pust inn til stående. Pust ut, senk armene og samle føttene, og gjenta på den andre siden.

FORDELER FOR KROPPEN

Lindrer stivhet i bein, hofter og nakke

Lindrer spenninger i ryggen

Åpner siden av kroppen / forbedrer pusten

Demper menstruasj­onssymptom­er

 ??  ?? GOD HOFTELINJE­RING ER NØKKELEN TIL DENNE POSISJONEN. FØR DU LØFTER ARMENE, HVIL HENDENE PÅ HOFTENE OG VIPP FREMRE HOFTE NED OG BAKRE HOFTE OPP OG BAKOVER.
GOD HOFTELINJE­RING ER NØKKELEN TIL DENNE POSISJONEN. FØR DU LØFTER ARMENE, HVIL HENDENE PÅ HOFTENE OG VIPP FREMRE HOFTE NED OG BAKRE HOFTE OPP OG BAKOVER.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway