Tara

Spaltist: Björg Thorhallsd­ottir

Jeg tror på den sterke viljen i oss, skriver Björg i spalten sin. Hun vil minne oss om at hvis vi virkelig ønsker noe sterkt nok, kan viljen føre oss dit vi vil.

-

Jeg tror virkelig at ALT er mulig, om man har bestemt seg med viljen. Jeg tror at viljen i oss er så sterk. Og lidenskape­n. Den er bensin på bålet. Men om du ikke virkelig har viljen, men gjør det fordi du føler at du må, eller for å få anerkjenne­lse fra noen andre, da tror jeg veien blir mer kronglete og vanskelig å gå. Ikke minst tror jeg faktisk målet blir vanskelige­re å nå, fordi lidenskape­n mangler.

Spør deg selv: Vil jeg dette?

Og hvis du i det hele tatt trenger å spørre deg selv, er det kanskje et signal om at det er noe som skurrer og som holder deg tilbake. For vil du virkelig noe, finnes det ikke tvil!

Vi er født som flokkdyr, det er ikke meningen at vi skal vandre helt alene gjennom livet.

Og det er vanskelig å nå et mål om man ikke har noen som heier.

Et klapp, en oppmuntrin­g, en som tror på deg.

Det er helt utrolig hvor mye det hjelper, og husk selv å heie på dem du tror på.

Da blir veien så utrolig mye morsommere å gå, for ofte er det en lang vei, og det er lett å gi opp et sted midtveis. Det er lov å stoppe og ta pauser. Det er til og med lov å si: «Det var ikke slik jeg trodde det skulle bli», og heller velge en annen vei. Men har du stjernen din i sikte, er det ikke lov å gi seg!

De sier at kjaerlighe­ten er den sterkeste drivkrafte­n av alle, ikke noe annet kan flytte fjell.

Velg ut ifra kjaerlighe­ten til deg selv hva du vil – og du får det til. Når du er på vei, lukk øynene og visualiser at du allerede er i mål.

Du klarer det, du klarer hva du vil.

Og en dag passerer du målstreken, med stjernen i hånden din!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway