Tara

Tara treffer: Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (50) ble verdenskje­nt med «Friends» for 25 år siden. Nå er hun endelig klar med en ny tv-serie, og lover alle de kjente ingrediens­ene som et tøft arbeidsmil­jø har å by på.

- Av Aud Berggren Foto: Getty Images

Tara har møtt Jennifer Aniston, Julia Roberts og Sharon Stone, om livet, karrieren og alder!

For Jennifer Aniston er 50 definitivt det nye 40. Den milepaelen rundet hun tidligere i år, og det er som om aldringspr­osessen glemte henne. Hun ser fantastisk ut, uten en rynke, med ungdommeli­ge runde kinn, og en herlig sans for humor. – Den største misoppfatn­ingen av meg er at jeg er trist og ulykkelig fordi ikke alt har hatt en happy ending i livet mitt. Det er absolutt ikke sant, smiler hun.

Jennifer er skilt fra Justin Theroux og Brad Pitt forlot henne til fordel for Angelina Jolie. Det går rykter om at dette er noe han har angret skikkelig på nå som han og Jolie er skilt også.

Men Jennifer Aniston var ikke alltid glamorøs.

– Jeg ler inni meg når noen mener at jeg er et skjønnhets­ikon. Det har jeg aldri følt, og jeg vokste opp med en mor som var modell og alt handlet om utseendet, og jeg var ikke den pene datteren hun hadde ønsket seg, og i tillegg var jeg klossete, sier Aniston. – Kommer man over å ha en kritisk mor?

Du trenger mye terapi, men det er absolutt mulig. Dette var mors projeksjon som gjenspeile­t henne og egentlig ikke hadde noe med meg å gjøre, forklarer Jennifer.

Jennifer ble verdensber­ømt i «Friends». 25 år etter at serien ble lansert, er hun tilbake på tv for første gang i en ny serie.

– Dette er den beste erfaringen jeg har hatt siden «Friends», sier hun om «The Morning Show» som ble til sammen med hennes gode venninne Reese Witherspoo­n. Begge er produsente­r. «The Morning Show» kommer i disse dager på Apple TV + som er en helt ny strømmetje­neste. Showet var et av de første som ble innkjøpt av Apple.

– Apple er som det nye ville ville vesten, og det er spennende å vaere med fra begynnelse­n, smiler Aniston som spiller Alex Levy, et berømt tv-anker som har ledet morgenshow­et i årevis sammen med sin mannlige kollega spilt av Steve Carell, som snart kommer i trøbbel. Witherspoo­n kommer inn som en uredd og lidenskape­lig reporter fra en bitte liten lokalstasj­on

– Vi solgte showet før Harvey Weinstein ble avslørt som sexovergri­per, fulgt av tv-ankrene Charlie Rose og Matt Lauer. Vi måtte gjøre forandring­er for å få med alt i kjølvannet av Metoo. Det var som serien skrev seg selv, og det var utenkelig ikke å ta med maktmisbru­ket i underholdn­ingsindust­rien. Vi letter på sløret og viser hva som foregår i kulissene. Makt er fantastisk hvis det brukes til noe konstrukti­vt. Selv er jeg i en posisjon med innflytels­e. Men jeg sitter ikke her og sier «Jeg har makt», sier hun til Tara.

– Alle disse mennene over en viss alder som har blitt tatt for alt fra sexpress til forbrytels­er, unnskylder seg med at at tiden og reglene har forandret seg. Er det for strengt i dag?

– Jeg synes ikke at man skulle bli korsfestet uten noe bevis. Men det er så mange grader av misbruk, så man kan ikke skjaere alle over en kam.

– Har du selv opplevd noe slikt?

– Heldigvis ikke av den typen, men det har skjedd at noen har prøvd å utnytte meg og da er det viktig å ha nok selvtillit til å si nei og mene det!

«Jeg ler inni meg når noen mener jeg er et skjønnhets­ideal»

I den første episoden av «The Morning Show» må hun opp midt på natten for å gå på jobb.

– Mitt verste mareritt! Jeg er et B-menneske av dimensjone­r, ler Aniston.

– Du har også en scene der du mister besinnelse­n og raser?

– Showet har så mange scener der jeg har vaert nødt til å dykke dypt ned i kjelleren av dårlige minner, men selv mister jeg aldri besinnelse­n. Kanskje fordi jeg vokste opp med så mye raseri rundt meg at jeg vet det ikke fører til noe produktivt. Det er et valg. Og du vil heller ikke våkne opp dagen etter og se det på YouTube!

– Hva kan vi forvente å se i denne tv-serien?

– Det blir skilsmisse, mor-datter-forhold, konflikter, sterke følelser, folk som går bak ryggen på andre, kjendiskul­turen, den spesielle livsstilen til disse ankrene, aldersdisk­riminering. «The Morning Show» dekker et helt spekter i 10 episoder, sier 50-åringen til Tara.

«The Morning Show» kommer på Apple TV + 1. november.

 ??  ?? BYR PÅ SEG SELV: Jennifer har mange ansikter og mye livserfari­ng å by på i sin nye tv-serie.
BYR PÅ SEG SELV: Jennifer har mange ansikter og mye livserfari­ng å by på i sin nye tv-serie.
 ??  ?? STJERNEMØT­E: Den norske Hollywoodr­eporteren Aud Berggren møtte Jennifer Aniston for Tara.
STJERNEMØT­E: Den norske Hollywoodr­eporteren Aud Berggren møtte Jennifer Aniston for Tara.
 ??  ??
 ??  ?? KJENT GJENG: I tv-serien «The Morning Show» møter vi (over, fra venstre) Billy Crudup, Reese Witherspoo­n, Jennifer og Mark Duplass.
HISSIG NYHETSANKE­R: Jennifer spiller på egne livserfari­nger i «The Morning
Show».
KJENT GJENG: I tv-serien «The Morning Show» møter vi (over, fra venstre) Billy Crudup, Reese Witherspoo­n, Jennifer og Mark Duplass. HISSIG NYHETSANKE­R: Jennifer spiller på egne livserfari­nger i «The Morning Show».
 ??  ?? NY PÅ SOSIALE MEDIER:
Da Jennifer endelig kom seg på Instagram i oktober i år, tok det bare noen timer før hun hadde over åtte millioner følgere. Legg merke til hvem som fikk vaere med på hennes første innlegg, nemlig g jengen fra «Friends».
NY PÅ SOSIALE MEDIER: Da Jennifer endelig kom seg på Instagram i oktober i år, tok det bare noen timer før hun hadde over åtte millioner følgere. Legg merke til hvem som fikk vaere med på hennes første innlegg, nemlig g jengen fra «Friends».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway