Tara

– Vi har vel alle gode og dårlige dager

-

Julia Roberts (52) har vaert superstjer­ne siden «Pretty Woman» i 1990. Jeg møtte henne første gang året før i forbindels­e med «Steel Magnolias». Hun var så vakker og åpen. Med årene og berømmelse­n har hun blitt mye mer lukket med å svare på personlige spørsmål. – Jeg føler ikke at jeg er nødt til å svare på alle ting, og da synger jeg ut, sa hun en gang.

I fjor var hun aktuell i filmen «Ben is Back» og Amazon-serien «Homecoming», der hun også er produsent.

– Det verste med å promotere en film, er at du er inne hele tiden. Det føles som du ikke får nok luft. Før i tiden dro vi fra by til by og hadde intervjuer, men nå kommer alle til ett sted, sa hun i forbindels­e med «Ben is Back», der hun spiller mor til en narkoman.

– Selv vokste jeg opp i en liten by der det ikke fantes narkotika den gangen. Det verste som skjedde var å skyte blink på tomme ølbokser på en parkerings­plass utenfor Dominos Pizza, minnes hun.

I 17 år har hun vaert gift med filmfotogr­afen Danny Moder. De har tre barn, tvillingen­e Hazel og Phinnaeus på 14 og sønnen Henry på 12.

Selv har hun akkurat fylt 52 år.

– Vi har vel alle gode og dårlige dager med å bli eldre. Men alternativ­et er mye mindre fristende, så jeg er takknemlig for hver ny reise rundt solen.

Jeg prioritere­r som jeg alltid har gjort. Familien min, ta del i livet med venner og kolleger, prøve å gjøre noe meningsfyl­t hver dag, for vi vet at det ikke er nok tid i dette livet, sier Julia som praktisere­r hinduisme.

Hun tar alltid med strikketøy­et når hun jobber, og overrasker både familie og venner med skjerf, gensere og sokker.

– Sally Field laerte meg å brodere på «Steel Magnolias», og en mann laerte meg å strikke på The Pelican Brief. Det er mye mer sosialt å strikke, for du trenger ikke å se ned hele tiden. Jeg har gjort dette så lenge at jeg er ganske flink, smiler hun.

– Kan du reflektere over karrieren din?

– Jeg har bedre garderobe i dag enn da jeg begynte. Og jeg er heldig som kom på rett hylle i livet, men det er sjokkerend­e at 30 år har gått forbi på et blunk, sier Julia som ble kalt hele Amerikas kjaereste etter «Pretty Woman».

– Den betegnelse­n har jeg definitivt vokst fra, ler hun.

«Jeg har definitivt vokst fra betegnelse­n Hele USAs kjaereste»

 ??  ??
 ??  ?? UNG STJERNE: «Pretty Woman» i 1990 ble en pangstart for Julia Roberts’ karriere. Her med Richard Gere.
UNG STJERNE: «Pretty Woman» i 1990 ble en pangstart for Julia Roberts’ karriere. Her med Richard Gere.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway