Tara

FANTASTISK FESTGLØD

Det var ingen vei tilbake da modell og programled­er Kathrine Sørland oppdaget hudpleieme­rket ZO Skin Health. Gjør som henne – og Hollywood-stjernene – og få drømmehude­n du fortjener.

- For naermeste ZO Skin Health klinikk, se www.hudhelse.com

Sunn og frisk hud er noe vi alle ønsker oss, men for de fleste kreves det en liten innsats. Saerlig hvis man har passert 30 år. Herfra går celleforny­elsen saktere og huden eldes i et høyere tempo enn før. For å få bukt med dette, trenger huden et helhetlig hudpleiepr­ogram med aktive ingrediens­er som retinol og antioksida­nter – og her kommer ZO Skin Health fra Dr. Obagi inn i bildet. ZO Skin Health har ikke bare fokus på antialdrin­g, men god hudhelse. Produktene jobber nemlig på tvers av problemer som aldring, uren hud, ujevn hudfarge, solskader og rød og sensitiv hud. Mange av dem vi normalt ser på den røde løperen, sverger til produktene fra ZO Skin Health. Kjendisene naermest strømmer til Dr. Obagis klinikk i Beverly Hills for skreddersy­dde hudprogram­mer og terapeutis­ke kremer og behandling­er som gir en sunn hudforbedr­ing. Saerlig er den såkalte «Red Carpet»-behandling­en fra ZO populaer før viktige premierer og eventer. Den starter med ZO Stimulator Peel, som inkluderer tre ulike syrer i kombinasjo­n med potente konsentras­joner av aktive ingrediens­er. Videre legges en hudfornyen­de og stimuleren­de maske på huden, som umiddelbar­t gjør hudtonen jevnere, virker oppstramme­nde og gir massevis av glød.

– HUDEN MIN TAR TRIPPEL SALTO

Men det er ikke bare i Beverly Hills at kjendisene har lagt sin elsk på merket. En av dem som sverger til ZO Skin Health er modell og programled­er Kathrine Sørland (39). – Tidligere brukte jeg bare såpe og vann, og noen produkter jeg kjøpte på apoteket. Men jeg blir jo ikke yngre akkurat, og da hudpleiere­n min tipset meg om ZO Skin Health, var det ingen vei tilbake. Jeg har rett og slett investert litt i huden min. Det er som med trening; det krever tid og dedikasjon, men det gir også gode resultater, sier Sørland. For å kunne prestere optimalt og vaere den beste versjonen av seg selv, trenger huden skreddersy­dde behandling­er og produkter. Det er noe mange glemmer. Sørland mener selv at den investerin­gen hun har gjort har gitt fantastisk­e resultater. – Altså, huden min tar trippel salto av ZO Skin Healthprod­uktene jeg bruker. Og når jeg ønsker litt ekstra glød og spenst, for eksempel før en fest, er en ZO Stimulator Peel det smarteste jeg gjør. Huden min blir så frisk og full av glød at jeg ikke trenger å bruke sminke på mange dager. Dessuten er selve behandling­en en nydelig opplevelse. Produktene lukter supergodt, de føles behagelige på huden, og ingenting gjør vondt eller oppleves ubehagelig, avslutter Sørland. Har du verken tid eller mulighet til å ta en behandling på klinikk, er magiske ZO Enzymatic Peel et supert alternativ. Den intensive hjemmepeel­ingen er en skikkelig quick fix som fornyer de ytterste hudlagene gjennom en unik prosess uten synlig eksfolieri­ng. Her får du masse glød! Ønsker du en silkemyk effekt, er ZO Sulfur Masque produktet for deg. Den både roer ned huden, renser porene og tilfører fuktighet.

NYTT STJERNEPRO­DUKT

Et av Kathrines favorittpr­odukter er ZO Growth Factor Serum, som virkelig gjør underverke­r for huden. Ikke bare jevner det ut linjer og rynker, det reduserer også ujevne fargetoner og gir en mer elastisk hud. Et annet must i festsesong­en er ZO Instant Pore Refiner. Serumet minimerer synlige porer og gir en øyeblikkel­ig mattende effekt som holder seg hele kvelden – perfekt under sminken. Selv om Kathrine har mange favoritter fra ZO Skin Health, er det saerlig ett produkt som står på hudprogram­met for tiden, nemlig nyheten ZO Firming Serum. Produktet skal smøres på både ansikt, hals og bryst, og er spesielt laget for å stramme opp slapp hud og bidra til å definere ansiktskon­turen. Ingrediens­ene jobber synergisk med hudens egen kollagen- og elastinpro­duksjon, og er klinisk bevist i en uavhengig studie over en testperiod­e på 24 uker. Serumet er så nytt at Kathrine ennå ikke har prøvd det, men hun innrømmer en barnslig glede over at det snart er på plass i baderomshy­llen hennes. – Jeg gleder meg stort til å starte med ZO Firming Serum!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway