Tara

«Naturlig skjønnhet»

-

HÅRET

Luisa har tykt og naturlig krøllet hår som kan føles sprøtt og tørt. Frisøren Hussein Ali klippet av mye av lengden for å få et fyldigere og tykkere utseende. Deretter ble håret klippet opp både for å få det luftigere og for å få de vakre krøllene mer frem. Luisa ville, etter noen dårlige opplevelse­r, ikke farge håret. Ikke noe problem, håret hennes ble i stedet tonet i en kaffenyans­e som matcher Louisas øyenfarge perfekt. Noen ganger trengs det ikke så mye fiksing og triksing for å gjøre en stor forskjell!

Tips! Krøllet hår trenger fuktighet i både pleie- og styling produkter for ikke å bli tørt og livløst. Og hopp g jerne over føningen, den tørker ut håret.

MAKEUPEN

Luisas vakre hud kommer enda mer til sin rett ved hjelp av lysgivende basisprodu­kter. Makeuparti­st Tomas Lenneryd legger deretter et bronsepudd­er på kinnbena for å høyne gløden i huden litt ekstra. På øyelokkene får hun en beigegylle­n øyenskygge for å gi en mer naturlig look. For å gi øynene et ekstra løft legges også maskara bare på de øvre vippene og ikke på de nederste. En svart flytende eyeliner gir ytterliger­e hjelp til de svarte øyenvippen­e. På leppene legger Tomas to smigrende og naturlige nyanser som går ton-i-ton for ytterliger­e å forsterke Luisas naturlige skjønnhet og som er i samklang med resten av makeupen. Tips! En hvit kajalstrek på nederste øyelokk ser ofte unaturlig ut. Vil du ha et klarere blikk, sats heller på en beigefarge­t kajal i stedet.

 ??  ?? En toning i en kaffefarge­t nyanse forsterker den varme øyenfargen.
En toning i en kaffefarge­t nyanse forsterker den varme øyenfargen.
 ??  ?? 1. Stylingkre­m som fremhever krøllene og motvirker krus, Keune Style Curl Cream,
200 ml, 189 kr.
2. Fuktighets­givende hårinnpakn­ing som gir mykhet og kontroll. System
Profession­al Smoothen Mask, 200 ml, 399 kr.
3. Lysgivende foundation med innebygget solfaktor, Max Factor Radiant Lift
Foundation spf 30, 30 ml, 179 kr.
4. Pudderøyen­skygge beriket med olje, L’Oréal Paris Color Queen Oil Shadow i fargen Don’t Stop Me Now, 99 kr.
1. Stylingkre­m som fremhever krøllene og motvirker krus, Keune Style Curl Cream, 200 ml, 189 kr. 2. Fuktighets­givende hårinnpakn­ing som gir mykhet og kontroll. System Profession­al Smoothen Mask, 200 ml, 399 kr. 3. Lysgivende foundation med innebygget solfaktor, Max Factor Radiant Lift Foundation spf 30, 30 ml, 179 kr. 4. Pudderøyen­skygge beriket med olje, L’Oréal Paris Color Queen Oil Shadow i fargen Don’t Stop Me Now, 99 kr.
 ??  ?? bronsefarg­et Lysgivende produkter og litt
Luisas hud pudder på kinnbena gir ekstra glød.
bronsefarg­et Lysgivende produkter og litt Luisas hud pudder på kinnbena gir ekstra glød.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway