Tara

«Luksuriøs øyemakeup»

-

HÅRET

Véronique har et friskt og sunt hår som vokser raskt. Dessuten er den vakre, sølvfarged­e nyansen helt naturlig og begynte å synes allerede da Véronique var 19 år. Håret tynnes ut med en såkalt effiler-saks for å få en lettere følelse. Véronique vil ikke bruke for mye tid på styling, og frisyren er litt asymmetris­k med kortere hår i nakken enn fremme ved ansiktet, det gir et tøffere utseende. Luggen er også litt lenger for enkelt å kunne variere den etter humøret. Til sist blir hårfargen forsterket med en hårtoning som gir en litt dypere farge og ekstra glans.

Tips! Korte og tykke hårstrå krever styling produkter som motvirker et altfor luftig utseende og i stedet gir definisjon og kontroll.

MAKEUPEN

Fordi Véronique bruker briller med markant innfatning er ikke makeuparti­st Robin Werner redd for å finne frem det tunge øyenskygge-artillerie­t. Tvert imot trenger øynene farge for ikke å forsvinne bak brilleglas­sene. Øyelokkene får et fint, sotet lag av lilla- og gullfarged­e toner. Robin vil løfte frem og flørte litt med Véroniques kalde hårfarge. En svart kajal arbeides inn langs øvre og nedre vippekant for å gi en følelse av fyldige øyenvipper. Øyenbrynen­e får ekstra farge og fylde med en fiberberik­et øyenbryn smaskara mens munnen males i en myk og naturlig lipglossny­anse.

Tips! Legg alltid grunnlaget for øyenskyg gemakeup med en kremet øyenskygge. Den både sitter bedre og smuler mindre enn den etterfølge­nde pudderskyg­gen.

 ??  ?? Ved å tynne ut håret litt, blir det enklere å holde styr på.
Ved å tynne ut håret litt, blir det enklere å holde styr på.
 ??  ?? 1. Glansvask som gir midlertidi­g farge og glans, Wella Color fresh i fargen 8/81 Silver, 75 ml, 175 kr.
2. Formbar leirevoks som gir kontroll og et matt utseende, Davines More Inside This Is A Strong Moulding Clay, 75 ml, 279 kr. 3. Lipgloss med lang holdbarhet, Lancôme L’absolu Lacquer Gloss i fargen Nuit & Jour, 280 kr. 4. Øyenbrynsm­askara som gir både fylde og farge og som sitter lenge,
Max Factor Brow Revival i fargen Black brown, 99 kr.
1. Glansvask som gir midlertidi­g farge og glans, Wella Color fresh i fargen 8/81 Silver, 75 ml, 175 kr. 2. Formbar leirevoks som gir kontroll og et matt utseende, Davines More Inside This Is A Strong Moulding Clay, 75 ml, 279 kr. 3. Lipgloss med lang holdbarhet, Lancôme L’absolu Lacquer Gloss i fargen Nuit & Jour, 280 kr. 4. Øyenbrynsm­askara som gir både fylde og farge og som sitter lenge, Max Factor Brow Revival i fargen Black brown, 99 kr.
 ??  ??
 ??  ?? Bruker du kraftige briller, tåler du mye farge på øynene.
Bruker du kraftige briller, tåler du mye farge på øynene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway