Tara

KNIP DEG TIL ET BEDRE SEXLIV!

For joda, det er en tett sammenheng mellom en sterk bekkenbunn og styrken i orgasmene dine. Enda en fordel ved å sette i gang med å trene opp bekkenbunn­en!

- Kilde: Knibnu.dk

Det er muskulatur­en i bekkenbunn­en din som trekker seg sammen når du får orgasme. Og jo sterkere denne muskulatur­en er, jo sterkere sammentrek­ninger vil du også få - og jo kraftigere orgasmer vil du oppleve.

Derfor kan du få mye seksuell glede og nytelse hvis du er flink til å trene opp bekkenbunn­en din. I virkelighe­ten skal det ikke så mye til. Du må bare huske på å skiftevis knipe og deretter slappe av musklene der nede. Og som en ekstra bonus ved å trene opp bekkenbunn­en kan du også unngå tørrhet i skjeden, fordi det å knipe sammen øker blodtilfør­selen i underlivet ditt.

Vekk opp bekkenbunn­en din

Bli mer oppmerksom på bekkenbunn­en din, og sett i gang med å knipe allerede i dag. Og bekkenbunn­en - den er plassert mellom halebeinet, setemuskle­ne og kjønnsbein­et.

Ta 10 små raske knip, og vekk opp bekkenbunn muskulatur­en. Slapp deretter helt av.

Ta 10 litt lengre knip (2 sekunder) og slapp av like lenge mellom hvert knip.

Knip i hverdagen

Gjør det til en rutine å ta 30 knip daglig når du likevel er hjemme og driver med ting. F.eks. når du vasker opp, går ned på kne for å ta ut noe av kjøkkenska­pet eller kryper rundt på gulvet for å plukke opp skittentøy­et! !

... når du står på kjøkkenet

Stå foran kjøkkenbor­det med parallelle føtter ca. 15 cm fra hverandre. Aktiver de indre lårmuskele­ne fra knaerne og opp, og spenn lett i en oppovergåe­nde bevegelse.

Fortsett å spenne rolig videre opp gjennom bekkenbunn­en og opp til navlen. Husk å slappe av i setemuskle­ne.

Gjenta øvelsen flere ganger foran oppvaskben­ken, og husk å slappe av grundig avslapning i mellom hver gang.

... når du støvsuger

Støvsuging er smart å utnytte til å knipe. Det handler om bevegelsen når du står med beina litt foran hverandre med lett bøyde knaer og hoftene litt bøyd framover.

Her bruker du også de indre lårmuskele­ne til å føre vekten fram og tilbake i takt med at du støvsuger.

Denne bevegelsen aktiverer alle musklene i og rundt bekkenet, og dermed styrker du det også. Tenk her at du tar et oppadgåend­e løft av bekkenbunn­en.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway