Tara

Unn deg selv et herlig avbrekk fra JULESTRIA

-

Det er ingen tvil om at førjulstid­en er en meget hyggelig periode, men den kan samtidig vaere travel og preget av mange gjøremål. Du må handle julegaver, tilbringe tid med venner, familie og din kjaere, gjøre unna julebakste­n og samtidig få tid til å faktisk nyte. Hva om det fantes et sted hvor alt dette kunne kombineres? Det kan det – på et førjulscru­ise til København med DFDS. Gjør førjulstid­en til noe helt spesielt

Jul i København er noe helt spesielt, og det er ingen som er så gode på jul som Københavne­rne. Fra midten av november er gatene kledd i glitrende julepynt og overalt finnes det koselige julemarked med julens deiligste delikatess­er - nystekte epleskiver, brente mandler og gløgg som du kan varme hendene på. Men også selve reisen til København kan bli noe helt spesielt – om bord på DFDS Københavnb­åten. På et førjulscru­ise kan du senke skuldrene, kose deg med deilig julemat, handle julegavene til taxfreepri­ser og nyte kvalitetst­id med den du er glad i. Om bord er det bare hygge som gjelder, og den travle førjulstid­en blir kun et fjernt minne.

Klar for årets julebord?

Skal du på julebord? Eller kanskje du bare trenger et nytt antrekk til julaften eller nyttårsfes­ten? På et førjulscru­ise har du nok av tid til å finne årets antrekk – enten om bord eller i København. Og vet du hva? Det er lov å glitre litt ekstra i november og desember. Slå deg løs med glitter og paljetter, eller gå for et stilrent antrekk med noen flotte smykker som gir antrekket det lille ekstra.

Pynt julebordet i ekte Royal Copenhagen-stil

Tradisjon tro, helt siden 1963 har Royal Copenhagen­s Flagship Store hatt utstilling av pyntede julebord. Kunstnere, skuespille­re, kokker, kjendiser og adelige har fått kreativt spillerom til å designe sitt eget julebord til inspirasjo­n og glede. Er det du som skal dekke opp til årets julebord med venner og familie? Da er det her du finner inspirasjo­n.

Finn alle julegavene på en gang

På et førjulscru­ise kan du finne alle julegavene på én og samme tur. Ta turen innom taxfree-butikken om bord hvor du finner alt fra parfyme, sminke, vesker, klaer og sko, drikkevare­r, godterier og julekonfek­t, til danske designvare­r. Også i København er muligheten­e mange. Med nesten 7 timer i land rekker du både Strøget og sidegatene, eller kanskje du heller vil innom et julemarked og handlesent­rene Magasin du Nord og Illum?

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway