Tara

NYTT PÅ TV

-

Årets store Emmy-vinner var Phoebe Waller-Bridge og hennes komiserie «Fleabag» som vant hele seks priser, blant annet for beste komiserie og beste hovedrolle. En annerledes serie om en singel kvinne i London og hennes forhold til familie, venner og romantikk. To sesonger ligger på Prime Video – absolutt verdt å se!

En ny norsk serie på Viaplay er «Besatt», om to politimenn som etterforsk­er en skummel sak om fire tenåringer som blir funnet drept i et tomt svømmebass­eng. Etter hvert som de nøster opp saken, blir de selv ofre for mystiske syner. I hovedrolle­ne Anders Baasmo Christians­en og Anders Danielsen Lie.

På Viaplay finner du nå den svenske serien «Elsk meg», en dramakomed­ie om kjaerlighe­t for tre generasjon­er i ulike faser av livet.

På HBO har det endelig vaert premiere for eventyrser­ien «His Dark Materials», om en annerledes verden hvor mennesker lever i psykisk symbiose med dyr. Serien er bygget på de kjente bøkene til Philip Pullman og er laget i samarbeid med

BBC. Sentral i handlingen er piken Lyra og hennes mystiske gylne kompass. Sesong to er allerede planlagt!

Litt lettere kost på HBO er komiserien «Mrs. Fletcher», om en enslig mor som vil begynne et nytt liv når sønnen drar av sted til college. Men både mor og sønn finner ut av livet borte fra hverandre ikke er så enkelt som de tror.

På Netflix venter vi bare på 17. november og ny sesong av «The Crown», der Olivia Colman har overtatt rollen som dronning Elizabeth II (se egen sak på neste side). I mellomtide­n kan vi trøste oss med den historiske filmen «The King», om den unge kongen Henrik V av England. En storproduk­sjon med Timothée Chalamet (som vant Oscar for «Call me by your name») i tittelroll­en. Kongelig det også!

 ??  ?? «Elsk meg»
«Elsk meg»
 ??  ?? «Besatt»
«Besatt»
 ??  ?? «His Dark Materials»
«His Dark Materials»
 ??  ?? «Mrs. Fletcher»
«Mrs. Fletcher»
 ??  ?? «Fleabag»
«Fleabag»
 ??  ?? «The Crown»
«The Crown»
 ??  ?? «The King»
«The King»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway