Tara

UTFORDRET «REGLENE»

-

Til Hilde Louise Asbjørnsen

Du etterlyser i Tara nr. 13 forslag til flere regler som bør brytes. Her kommer to:

Eldre kvinner har ikke/skal ikke ha noe sexliv.

Mannen skal helst vaere eldre enn kvinnen. Jeg utfordret selv disse «reglene». I den lille byen jeg bor i manglet det ikke på reaksjoner. Etter 3 år som enke begynte jeg å tenke at livet kanskje fremdeles hadde noe å by på. Så jeg opprettet en profil på en datingside, og opplevde et år som var både morsomt og laererikt.

Det sies jo at man skal kysse mange frosker før det dukker opp en prins. Det ble 12 frosker, men nummer 13 var en prins – 10 år yngre enn meg, og vi har nå vaert et par i over 3 år. Det ble litt «rabalder i landsbyen», men den beste støtten kom fra uventet hold, fra mine to voksne sønner. De heiet på meg og sa at «det som betyr noe er at mamma er fornøyd og har det bra». Jeg er nå veldig glad for at jeg våget å heve meg over landsbysla­dderen!

Mvh. Laila (77) Kjaere Laila,

Så deilig å høre din historie om at du fant lykken igjen etter å ha blitt alene – og det med en yngre mann. Respekt for at du hevet deg over det du kaller «landsbysla­dder», den gjør nok at mange ikke våger å ta sjansen på noe som oppfattes som utradisjon­elt. Alder bør ikke bety noe når det gjelder kjaerlighe­t, i alle fall ikke når begge parter er voksne.

Nyt livet, nyt kjaerlighe­ten, og vi ønsker deg alt godt i fremtiden!

Hilsen Torunn Pettersen, sjefredakt­ør i Tara

 ??  ?? Faksimile fra Tara nr. 13/2019
Faksimile fra Tara nr. 13/2019
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway