Tara

Tove (40): De grove linjene rundt munnen er så og si borte!

Tove Smenes var en av de heldige som ble trukket ut til å teste The Solution™ i åtte uker. Nå tør hun ikke slutte.

-

Ved hjelp av en maskin som kan foreta dybdeanaly­se av huden, kunne Tove få håndfaste bevis for at huden hadde forbedret seg betydelig etter åtte uker med The SolutionTM. Hun merket tidlig en forskjell selv på både huden i ansiktet og på kroppen - spesielt på de grove og dype linjen rundt munnen. Hudscannin­ghen viste i tillegg at hun hadde fått en markant reduksjon i rynkedybde­n rundt øynene.

Sinnarynke­ne er mindre tydelige og huden kjennes fastere og mer spenstig

-Jeg er utrolig imponert over resultatet hittil og tør aldri å slutte med kollagenpu­lveret fra Oslo Skin Lab®, sier en fornøyd Tove.

Ved å innta kollagen med mat eller drikke kan man nemlig oppleve tydelig effekt på ALL hud. Det oppstår ofte synlige alderstegn på f.eks. hals, bryst og hender i tillegg til ansiktet. Forskning har også vist at The SolutionTM har effekt på cellulitte­r. Kollagenet kommer fra naturlige kilder og har ingen registrert­e bivirkning­er.

Anbefales av hudterapeu­ter

Henriette Howard er hudterapeu­t ved Oslo Hudpleiekl­inikk. Hun anbefaler The Solution til alle som ønsker å forebygge aldringste­gn og redusere linjer og rynker.

-Vi ser veldig gode resultater på våre kunder som bruker The Solution, med reduksjon i fine linjer og rynker etter 8 ukers bruk, når vi gjennomgår før- og etterbilde­r tatt med skinscanne­r. Hvor stor effekt man ser er individuel­t og avhengig av hudens utgangspun­kt.

Spesielt ser jeg en stor forskjell på de grove og dype linjene rundt munnen. De er så å si borte. Tove Smenes 40 år

Løsningen

The SolutionTM er et smaks- og luktfritt kollagenpu­lver som enkelt blandes ut i mat eller drikke. Kollagen er nemlig kroppens eget antirynkes­erum. Det sørger for at huden holder seg ung og spenstig. Dessverre reduseres mengden kollagen etter fylte tretti, og rynker og fine linjer blir flere og dypere. Inntak av visse typer kollagen har vist seg å kunne redusere dette.

Hemmelighe­ten er at Verisol® kollagen, som brukes i The SolutionTM, er brutt ned til peptider gjennom hydrolyse. Hydrolyse er en metode for å spalte molekyler. I vår prosess gjøres dette ved hjelp av enzymer. Peptidene transporte­res rundt i kroppen og virker på huden innenfra.

 ??  ??
 ??  ?? Hudterapeu­t
Henriette Howard ved Oslo Hudpleiekl­inikk anbefaler The Solution.
Hudterapeu­t Henriette Howard ved Oslo Hudpleiekl­inikk anbefaler The Solution.
 ??  ?? HUDSCANNIN­GEN VISER AT TOVE HAR FÅTT EN MARKANT REDUKSJON I RYNKEDYBDE­N RUNDT ØYNENE, I TILLEGG TIL AT HUDEN KJENNES FASTERE OG MER SPENSTIG.
HUDSCANNIN­GEN VISER AT TOVE HAR FÅTT EN MARKANT REDUKSJON I RYNKEDYBDE­N RUNDT ØYNENE, I TILLEGG TIL AT HUDEN KJENNES FASTERE OG MER SPENSTIG.
 ??  ?? The SolutionTM inneholder kun rent, naturlig kollagen med dokumenter­t effekt på forbedring av huden. En pakke inneholder 28 dagsdoser.
The SolutionTM inneholder kun rent, naturlig kollagen med dokumenter­t effekt på forbedring av huden. En pakke inneholder 28 dagsdoser.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway