Tara

Visste du at de fleste kvinner har behov for mer jern enn et normalt kosthold gir?

-

De fleste av oss har behov for mer jern enn et vanlig, norsk kosthold gir. – Heldigvis er jernmangel relativt enkelt både å forebygge og kurere ved å innta jerntilsku­dd, forteller den erfarne ernaerings­rådgiveren Helga Sigurdadot­tir.

SLAPPHET OG TRETTHET SKYLDES OFTE JERNMANGEL

En svaert vanlig årsak til energiløsh­et og tretthet hos kvinner er jernmangel. Slanking, fysisk trening og høyt tempo i hverdagen taerer på kroppens jernlagre. – Kroppen produserer kontinuerl­ig nye røde blodceller i en komplisert prosess som krever daglig tilførsel av jern gjennom maten du spiser, sier Helga Sigurdadot­tir. – Hvis jerntilgan­gen er utilstrekk­elig, reduseres produksjon­en av røde blodceller. Dermed oppstår det mangel på oksygen og naeringsst­offer i blodet. Det kan føre til svekkelse av kroppen, med slapphet og tretthet som vanlige symptomer.

DEN NATURLIGE KUREN

Floradix Formula er et flytende jern- og kosttilsku­dd basert på naturens egne råstoffer. Det fremstille­s ved å trekke naturlige safter ut av utvalgte planter og urter – uten å skade virkestoff­ene i utgangsmat­erialet. 20 ml daglig gir deg effektivt påfyll av lettfordøy­elig jern. – Selv tar jeg et par flasker Floradix i løpet av året for å fylle opp jernlagren­e mine når jeg oppdager at jeg ligger på nedre grense i blodverdie­r. Da merker jeg straks at jeg får mer energi og kraft, forteller Helga.

HVORFOR BØR DU VELGE ET FLYTENDE JERNTILSKU­DD?

Ved inntak av jerntilsku­dd i tablettfor­m opplever mange plager med fordøyelse­n, oftest som forstoppel­se. Disse problemene unngår man når tilskuddet inntas i flytende form og er så lett fordøyelig som Floradix Formula. – Ekstraktet inneholder dessuten vitaminene B2, B6, B12 og C. Denne kombinasjo­nen forbedrer kroppens opptak av jern og evnen til å nyttiggjør­e seg naeringsst­offene, sier ernaerings­rådgiveren.

«Floradix Formula inneholder den rette kombinasjo­nen av vitaminer som trengs for optimalt jernopptak.»

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway