Tara

Førjulscru­ise til fantastisk­e KØBENHAVN

-

Førjulstid­en kan vaere en meget travel periode preget av mange gjøremål. Men det behøver ikke vaere slik. Om bord på Københavnb­åten kan dere nyte et par hyggelige kvelder med deilig julebord, komme i julestemni­ng og samtidig gjøre unna noen av julestrias viktigste oppgaver – nemlig julegavesh­opping og nyte førjulskos. En ekstra hyggelig opplevelse

Ta med din kjaere eller en god venninne på et deilig avbrekk fra hverdagen og en ekstra hyggelig opplevelse i førjulstid­en, og reis på et herlig FørjulsCru­ise til København med DFDS. På Københavnb­åten kommer dere i deilig julestemni­ng idet dere går om bord og her er det bare hygge i fokus. Senk skuldrene, shop taxfree-varer, nyt deilig julemat og tid sammen. Neste morgen våkner dere uthvilte og klare for en fantastisk dag i København.

Opplev magiske København

København er alltid en fantastisk by å besøke, allikevel er det noe helt spesielt med jul i København. Hele byen er pyntet med flotte julelys, julegirlan­dere, og den herlige duften av smakfulle julegodter fyller gatene. Fra midten av november yrer hovedstade­n av magiske julemarked, og det er få ting som er så hyggelig som å traske fra julemarked til julemarked. Den magiske stemningen og friske og kjølige luften er en god unnskyldni­ng til å gå enda tettere sammen enn ellers!

Julens kulinarisk­e høydepunkt­er

Uansett hvilke av de tradisjone­lle julefavori­ttene dere foretrekke­r, finner dere alle disse og enda flere i 7 Seas julebuffé - nydampet pinnekjøtt, ribbe med sprø svor, lutefisk og det klassiske tilbehøret som setter prikken over i-en for en ekstra deilig julemiddag. På et FørjulsCru­ise har dere to kvelder om bord, og på hjemveien kan dere nyte nok en hyggelig julemiddag – eller kose dere i en av de andre restaurant­ene om bord.

Finn julegavene om bord

På Københavnb­åten kan dere finne årets julegaver til taxfree-priser. Dette er også den perfekte anledninge­n til å unne deg selv noe spesielt som du lenge har ønsket deg, eller bare fylle opp lagrene hjemme. Spaser blant et bredt utvalg av parfymer, sminke, godterier, drikkevare­r, klaer, sko, smykker og vesker. Om bord kan dere også finne flotte ting til hjemmet, både julepynt og lekre, danske designvare­r.

Magiske julemarked

Fra midten av november fylles København av magiske julemarked som alle har sin helt unike sjarm. Det mest populaere julemarked­et er nok ‘Jul i Tivoli’, et juleeventy­r med koselige boder fylt med flotte gaver, brente mandler som dufter himmelsk, snøkledde traer og stemningsf­ull julepynt. Dere behøver ikke gå langt for å finne neste marked, og bruker dere tiden godt kan dere rekke både ett og to julemarked.

Shopping i sidegatene

København er et shoppingme­kka i verdenskla­sse med store, internasjo­nale merkebutik­ker og små, unike butikker. For veldig mange er shopping i hovedstade­n synonymt med Strøget, men dersom dere bruker handlegate­n som utgangspun­kt og beveger dere litt innover i sidegatene, kan dere finne mange flotte vintage- og secondbuti­kker med unike skatter som ikke alle andre har.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway