Tara

STJERNEMØT­ER

-

Det beste er å møte leserne ansikt til ansikt, sier forfattere­n Camilla Läckberg. For fjerde gang har hun møtt Tara-lesere i storstua til Gyldendal forlag. Og over 400 lesere fylte opp de aerverdige lokalene i Oslo sentrum denne høstkvelde­n. Camilla Läckberg er Sveriges mestselgen­de forfatter, hun har solgt 23 millioner bøker og er utgitt i 60 land. Likevel finnes hun ikke det minste blasert i møtet med leserne sine denne kvelden.

– Slike leserevent­s er fantastisk­e, og det morsomste er at jeg får et ansikt på leseren. Når jeg sitter og skriver, ser jeg leserne jeg har møtt foran meg. Jeg får så mange spørsmål om all kritikken og hatet og mobbingen jeg blir utsatt for, men jeg får mest kjaerlighe­t, spesielt fra leserne, sier den populaere forfattere­n som er kjent for å snakke rett fra levra, noe de over 400 fremmøtte absolutt fikk erfare på lesertreff­et vårt .

– Jeg er glad for at jeg bidro i Metoobeveg­elsen, sier en annen frittalend­e stjerne, nemlig amerikansk­e Gwyneth Paltrow. Hun var en av de første som gikk ut og fortalte – på oppfordrin­g fra Brad Pitt (!)

– at Harvey Weinstein hadde prøvd seg på henne under filmingen av «Emma» i 1996, noe hun altså holdt hemmelig frem til 2017. Rundt Gwyneth surrer det mange kjente navn. Foruten Brad Pitt, som hun i sin tid var forlovet med, og Coldplay-vokalisten Chris Martin som hun nå er lykkelig skilt fra, er hun også kjent for sitt vennskap med deler av det norske kongehuset. Hun studerer Tara-coveret med prinsesse Märtha

Louise, og sier at Norges prinsesse er et fantastisk menneske.

– Shaman Durek er en naer venn av meg, røper Gwyneth, som mest av alt er kjent som en beinhard forretning­skvinne og talentfull skuespille­r. Det siste er hun ikke like opptatt av å vaere lenger. Men ektemannen Brad Falchuk, som står bak den nye Netflix-serien «The Politician», klarte å overtale henne.

– Han er den eneste som kunne greid det. Han er en briljant forfatter, sier Gwyneth.

Apropos briljant forfatter, vi har også møtt Liane Moriarty som har skrevet «Big Little Lies», boken som Nicole Kidman bare elsker, og som ble til tv-serien med samme navn. I motsetning til mange av sine nye venner i Hollywood, så blir Liane kvalm av å snakke om seg selv! Les hvorfor på side 100.

 ??  ?? Torunn Pettersen, sjefredakt­ør i Tara
Torunn Pettersen, sjefredakt­ør i Tara
 ??  ?? STJERNEVEN­N: Gywneth Paltrow ble glad for å få overrakt et Tara-blad som hadde venninnen, prinsesse Märtha Louise, på coveret. Les mer på side 20.
STJERNEVEN­N: Gywneth Paltrow ble glad for å få overrakt et Tara-blad som hadde venninnen, prinsesse Märtha Louise, på coveret. Les mer på side 20.
 ??  ?? PÅ TARA-TREFF: Taras sjefredakt­ør Torunn Pettersen hadde invitert Camilla Läckberg til stort lesermøte i Oslo. Les om det på side 114.
PÅ TARA-TREFF: Taras sjefredakt­ør Torunn Pettersen hadde invitert Camilla Läckberg til stort lesermøte i Oslo. Les om det på side 114.
 ??  ?? HJEMMEKJAE­R: Taras journalist Lisbeth Skøelv har møtt den australske suksessfor­fatteren Liane Moriarty. Les intervjuet på side 100.
HJEMMEKJAE­R: Taras journalist Lisbeth Skøelv har møtt den australske suksessfor­fatteren Liane Moriarty. Les intervjuet på side 100.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway