Tara

Tips fra proffene!

-

EMMA WIKLUND, EKSMODELL OG DIREKTØR:

Hvordan ser dine hårfarging­svaner ut?

– Jeg farger alltid håret mitt hos frisøren og har gått til samme person i flere år. Dette kommer nok fra modelltide­n, da jeg ville ha hjelp av en profesjone­ll slik at det alltid ble riktig. Når jeg har glemt å bestille time og det er litt krise, bruker jeg tørrsjampo i røttene.

Hva er det verste feiltrinne­t du har gjort med håret som du virkelig angrer på?

– Det var da jeg før en visning for Versace farget håret mitt platinablo­ndt sammen med Donatella Versace i hennes hotellsuit­e i Paris. Det var kjendisfri­søren Oribe Canales som gjorde det, og det var kult før visningen, men slitsomt da det begynte å vokse ut igjen. Jeg farget også øyenbrynen­e blonde, noe som så veldig ekkelt ut.

Ditt beste hårpleie- eller stylingtip­s?

– Mitt beste tips er å alltid massere hodebunnen med en god balsam for å holde den glatt og myk. Gjerne med sulfatfrie produkter som er skånsomme. Hodebunnen er også hud som trenger pleie.

HUSSEIN ALI, INSTRUKTØR HOS WELLA:

Hva er dine beste tips til hjemmefarg­eing? – Snakk først med frisøren slik at du ikke velger feil farge. Hun eller han kan hjelpe til med å velge riktig nyanse og også gode produkter for hårpleie etterpå. Føler du deg usikker, så sats heller på en toning. Hvis det skulle bli feil er den lettere å rette opp enn en permanent farge.

Hva kan jeg forvente meg når jeg farger selv?

– Vaer realistisk og husk at det ikke alltid blir som på bildet. Hvordan resultatet blir, avhenger både av hårets kvalitet og hvilken farge du hadde før hjemmebeha­ndlingen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway