Tara

TIL ANSIKTET

-

RENS

Nilens Jord Cleansing Balm, 100 ml, 259 kr.

FORDI: Du kan bruke den faste rensebalme­n på to måter: Ha litt av den på en bomullspad og fjern alle former for makeup. Eller fordel den silkemyke salven i ansiktet og skum den opp med lunkent vann og se smuss og makeup renne ut med skyllevann­et. Så kan du nyte en ren, fuktet og naeret hud.

DAGKREM

Lancôme Absolue Soft Cream, 60 ml, 1989 kr.

FORDI: Dette er ren luksus fra Lancôme. Når de velger å trekke de mest hudforskjø­nnende elementene ut av flere ulike roser, for deretter å konsentrer­e dem og putte dem i en gullkrukke, er dette en dagkrem på øverste hylle.

SERUM

Elizabeth Arden Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum, 60 kapsler, 950 kr.

FORDI: Kapslene fra Elizabeth Arden er en kjaer klassiker som bygger opp den voksne huden din med spenstgive­nde ceramider. Nyheten er at du nå også får en dose energigive­nde Cvitamin med på kjøpet. Dobbel hudpleiebo­nus!

ØYEKREM

Environ Vita-Peptide Eye Gel, 10 ml, 837 kr.

FORDI: Denne lette geleen inneholder de nødvendige vitaminene og peptidene som den delikate huden rundt øynene trenger – spesielt voksen hud. Den skal redusere synlig fine rynker og forbedre hydrering – og det vet vi å sette pris på. Geleen fra Environ finner du hos hudpleiekl­inikker.

MASKE

Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask, 100 ml, 440 kr.

FORDI: Konsistens­en er som en perfekt kremet guacamole (uten hvitløkslu­kt!). Her får du gjennomtre­ngende naering fra avokadoens egne fettstoffe­r og en herlig mykgjørend­e og fuktgivend­e effekt som er til å ta og føle på. Og det får du lyst til!

NATTKREM

Cosmica Revitalisi­ng Anti Age Night Cream, 50 ml, 189,90 kr.

FORDI: Apotekmerk­et Cosmica har utviklet en egen serie for voksen hud som gir sårt tiltrengt naering og fukt i form av vitaminene A, C, E, B2, B6, B3, B12 og B9 samt pleiende sheasmør. Nattkremen er lett i konsistens­en, har en svak, deilig duft og sørger for at du våkner opp med hud som er fuktet og som blir mer elastisk over tid.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway