Tara

TIL MAKEUPEN DIN

-

ØYENSKYGGE

Urban Decay Naked Palette i fargen Cherry, 495 kr.

FORDI: De dyktige makeupfolk­ene hos Urban Decay har alltid vaert verdensmes­tere i øyenskygge­r. Den originale Naked Palette er faktisk en av de mest populaere palettene som finnes – derfor gleder vi oss over at det også finnes en mørkere variant i en regnbue av rike, røde nyanser.

FOUNDATION

BareMinera­ls Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25, 10 g, 449 kr.

FORDI: Knapt en tredjedel av innholdet i denne praktiske stiften fra BareMinera­ls er mineralrik­t vann. Det gjør at huden aldri blir tørr eller at makeupen krakelerer. I stedet får du en jevn, duggfrisk, fuktet og sunn glød. Den kommer i 20 nyanser, så du finner garantert din perfekte nyanse.

MASKARA

Shiseido Mascara Ink, 11,5 ml, 345 kr.

FORDI: Blafrende, bleksvarte vipper får du ved hjelp av en spesiell depot-teknologi i selve børsten, som setter av en nøye avstemt mengde farget krem på hver eneste øyevipp. Det er maskaratek­nologi på høyeste nivå, og vi (og vippene våre) elsker det.

LEPPEPLEIE

Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment, 10 ml, 190 kr.

FORDI: Fargen på leppene kan vi ha delte meninger om, men et felles ønske for naermest alle er at leppene er myke, glatte og smidige. Det ønsket oppfyller Cliniques fargeløse leppekrem som passer på leppene dine døgnet rundt uten det minste spor av parfyme.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway