Tara

TIL HÅRET

-

BESKYTTELS­E

Joico Defy Damage Protective Shield, 100 ml, 223 kr.

FORDI: Man tenker kanskje ikke over at håret en helt vanlig dag utsettes for skadelige UV-stråler, forurensni­ng og kanskje varmeverkt­øy. Det er her Joicos produkt kommer inn – bruk det i nyvasket hår og gi det både beskyttels­e, glans og fylde. Bonusen er at dette også bevarer hårfargen din.

STYLING

Id Hair Instant Texture Spray, 200 ml, 231 kr.

FORDI: Navnet avslører alt. Det er ganske enkelt øyeblikkel­ig tekstur og volum på en flaske. Et par få, velplasser­te pump i håret, og alle lokkene plasserer seg akkurat der du vil ha dem. Fyldig, medgjørlig og rotete hår på den helt rette måten.

TØRRSJAMPO

Idun Minerals Refreshing Dry Shampoo, 200 ml, 149 kr.

FORDI: Det er en hel rekke fordeler og ingen ulemper ved Iduns oppfrisken­de hårspray: Den fresher opp fett hår, gjør at lokkene lystrer, etterlater ikke støv i håret, er parfymefri, behandler sarte hodebunner med respekt og er Svanemerke­t.

SJAMPO OG BALSAM

The Body Shop Shea Butter Richly Replenishi­ng Shampoo, 400 ml, 179 kr.

The Body Shop Shea Butter Richly Replenishi­ng Conditione­r, 250 ml, 129 kr.

FORDI: Det er to grunner til at Shea-serien er en favoritt. 1. Selv tørt og skadet hår blir mykt, friskt og sterkere etter en runde med denne naeringsri­ke, veganske duoen. 2. Sheasmøret i den er baeredykti­g – det utvinnes av ghanesiske kvinner som får bedret sine leveforhol­d gjennom The Body Shops Community Trade.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway