Tara

NYTT PÅ TV

-

Ikke så mye nytt på tv nå i julen, men har du fått med deg siste sesong av «Vikings» som ble sluppet på HBO i begynnelse­n av desember, er du kanskje på jakt etter en ny actionfylt serie? Da er sikkert eventyrlig­e «The Witcher» på Netflix en sikker vinner. I sentrum av sverdkampe­r, store slag og vakre kvinner står leiesoldat­en Geralt (Henry Cavill) som for penger jakter på hekser og andre monstre. Noen mener at dette er Netflix’ svar på HBOs «Game of Thrones». Det gjenstår å se …

Det blir stadig mer vanlig å vise tv-filmer på kino før de har premiere på skjermen. Det gjaldt for eksempel Martin Scorseses 3½ time lange «The Irishman» med Robert De Niro og Al Pacino. Har du ikke sett den ennå, har du sikkert tid i juleferien! I slutten av november hadde også «Marriage Story» premiere på utvalgte kinoer i Norge. Men nå kan du se bl.a. Scarlett Johansson, Laura Dern og Adam Driver i dette prisbelønt­e familiedra­maet fra Netflix hjemme i sofaen.

På Netflix kan du også se bl.a. Anthony Hopkins og Jonathan Pryce i «The Two

Popes», som pave Benedict og kardinal Bergoglio om en strid i den katolske kirken i 2012. Filmen er delvis bygget på en sann historie.

Mens vi i actionseri­en «6 Undergroun­d» møter Ryan Reynolds som leder for 6 agenter som forlater sitt tidligere liv for anonymt å kjempe for å forandre framtiden for oss alle.

På Viaplay anbefaler jeg den spennende danske psykologis­ke thrilleren «Forhøret» på 8 episoder. Når datteren hans blir myrdet, gjør en etterforsk­er (Ulrich Thompson) alt han kan for å finne morderen ved intense forhør av de mistenkte.

 ??  ?? «Marriage Story»
«Marriage Story»
 ??  ?? «The Two Popes»
«The Two Popes»
 ??  ?? «Vikings»
«Vikings»
 ??  ?? «Forhøret»
«Forhøret»
 ??  ?? «6 Undergroun­d»
«6 Undergroun­d»
 ??  ?? «The Witcher»
«The Witcher»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway