Tara

Behagelig vinterdrøm

-

Hvorfor reise til California midt på vinteren når det er på sitt kaldeste der, lurte noen før vi dro. Hvorfor ikke vente til våren eller sommeren, og heller velge Thailand, Mexico eller et annet deilig sted å overvintre? Riktignok er det kaldt i havet, og er det lange dager på stranden man ønsker, kan man med fordel velge noe annet. Men sannheten er at temperatur­en er ganske jevn hele året langs kysten, og saerlig i det subtropisk­e klimaet sør i staten er dagene svaert solrike, også gjennom desember og januar.

Med to små på seks år og en på tretten, er det ikke alltid like lett å finne feriemål og -former som passer alle i familien like bra. Tenåringen kjeder seg lett på klassiske «sol og bad»-ferier, mens de minste er litt små for storbyferi­er – i hvert fall når det er sommervarm­t. Kombinasjo­nen av spennende by, spektakula­er natur og bademuligh­eter – både i havet og i de oppvarmede bassengene som de fleste hoteller tilbyr – skulle imidlertid vise seg å utgjøre den perfekte miksen. Med direkte flyruter fra Gardermoen flere ganger i uken kan også selve reisen gjøres behagelig.

 ??  ??
 ??  ?? JOURNALIST IDA HALVORSEN KEMP tok med seg familien på fem og tilbragte noen deilige vinteruker på reise i familieven­nlige California.
JOURNALIST IDA HALVORSEN KEMP tok med seg familien på fem og tilbragte noen deilige vinteruker på reise i familieven­nlige California.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway