Varden

Sandøya Pensjonist­forening

-

holdt møte 29. november på Bedehuset. I kveld ble vi bare 13 personer. Var det den plutselige kulda som skremte noen, tro? Sandy ønsket oss velkommen og vi startet med noen sanger. Odd fulgte opp med sin gitar og denne var helt ny. Han ble gratulert og vi lurte på om det var like fin musikk i denne som i den gamle. Jo, det beviste Odd senere utover kvelden. Ord for dagen ble lest av Elsa. Hun leste to dikt av Håkon Olsen og et av Rolf Erling Olsen. Sandy viste fram en stor sangbok som var til salgs hos NPF. Styret hadde tidligere på kvelden laget en plan for et julemøte 14. desember. Kjell Ødegård vil gi oss fin musikk og Egil Jonassen fra Stathelle underholde­r. Vi bestiller gode snitter og det bakes bløtkaker. Egenandel blir på kr 100. Til denne kvelden må vi ha påmelding til Sandy eller Walter innen 8. desember. Gode smørbrød, kaffe og kaker som Elsa hadde bakt ble deretter servert.

Av en rapport fra flere pensjonist­lag datert 26. september leste Walter opp fra Siljan Pensjonist­forening. Der hadde de også vanskeligh­eter med rekruterin­g av nye medlemmer. Spør du yngre pensjonist­er om å bli medlem, får du ofte høre at «Jeg er ikke så gammel ennå». Av protokoll fra styremøte i Pensjonist­forbundet Telemark, sak 64/12 kan vi lese «Vervekampa­njen 67åringer. Vi har mottatt adresselis­ter for juni-november med 746 adresser. Arbeidet er godt i gang og det beregnes at brevene er ute i uke 48».

Så var det tiden for loddsalg og trekning. Vi avsluttet denne hyggelige kvelden med Fedrelands­salmen. Deretter ønsket Sandy oss alle vel hjem. Walter

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway