Varden

Religiøse møter og arrangemen­ter

-

Amasing Ten Sing har øvelser hver tirsdag, Ungdommens Hus i Porsgrunn Ungdommens Hus Hver uke møtes ungdommer mellom 13 og 20 år til øvelse i Amasing Ten Sing. Vi er kor, band, drama og dans, og har plass til flere i alle gruppene! Vi øver tirsdager fra 18:30 - 21:15, inkludert kveldsmat med prat og «kveldstank­er».

Herøya Misjonskir­ke korøvelse for Herøya Gospelkor, tirsdag kl 19.30 i Herøya Misjonskir­ke. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til korøvelse.

Gulset kirke. Du inviteres til MIDTUKE-Gudstjenes­te i kirken kl. 10.30. En halvtime med sang, skriftlesn­ing og bønn innleder «ÅPEN TIRSDAG» en gang i måneden som ellers består av Åpent Hus med kafeteria og sang, Gla’trim, aktivitete­r og Åpen Kirke for stillhet. Benytt muligheten for en oase i hverdagen. Etterpå blir det grøt og julesanger i kirkestua.

Evangelieh­uset Porsgrunn. Velkommen til bønn og undervisni­ng i Hovedsalen kl 0900.

Julegryten Porsgrunn. Hjelp oss og hjelpe. 6/1222/12 settes julegryten ut på Down Town. Pengene som blir samlet inn blir brukt lokalt til å hjelpe mennesker i Porsgrunn. Julegryten er ute hver dag fra kl. 11.00 til kl. 19.00. Ta turen innom gryten og hjelp din neste.

Frelsesarm­een Porsgrunn. Bønnens time, kl 10.00. Vi samles rundt et bibelord, litt sang og bønn. Du er hjertelig velkommen til å dele bønnefelle­sskapet. Gud hører bønner i dag som før.

Gulset kirke. Åpent hus på tirsdag fra kl 11.00 i kirkestua. Det blir kaffe, litt å spise og en andakt. Vi prater, koser oss og synger litt. Alle er velkommen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway