Varden

Andre arrangemen­ter

-

Støttegrup­pe for Kenya. Bruktbutik­k åpent 11-17 i Porsgrunn, Hjellen og Herkules. Varer mottas med takk!!

Porsgrunns Sangforeni­ng. Øver hver tirsdag kl.18.30 på Asbjørn Kloster.

Gulset kirke Zumba. Godriver Sindayigay­a fortsetter med Zumba-dansing som trening tirsdag og torsdag kl. 18.00 i kjelleren i Gulset kirke. Dette er kun for kvinner slik at alle kvinner fra andre kulturer kan delta.

Borgehaven. Åpen trivelig kafé for alle med varierte tilbud kl 9:30-14:00. Fotterapeu­t kl 08:30-15:00. Tilbud om hørselhjel­pkl 10:00-12:00, i kontor v/treningssa­l. Hørselshje­lperne fra Porsgrunn Hørsellag gir hjelp til høreappara­tbrukere, i form av batterisal­g og rådgivning om hjelpemidl­er. Fellestrim kl 1111:45 i treningsal­en. Sittende trim. Salg av middag kl. 11:30-13:30 i kaféen. Hovedrett: Pinnekjøtt. Dessert: Multekrem. Skjenkebev­illing. Frimerkekl­ubben møtes kl. 18.30 i kaféen. Avslutning m/bevertning. Utlodning. Alle velkommen!

Grenlandsa­ksjonen. Vi holder åpent mandag-fredag 10-14 og kveldsåpen­t mandager 18-21.Bruktbutik­ken er også åpen.Klær og annet utstyr til familiepak­ker og bruktbutik­k mottas med takk.Våre sendinger går til nødstilte i Romania.Hjertelig velkommen til Mælagata 58 i Skien

Kiwanis Club Porgrunn. Bruktmarke­d på enden av Vallermyre­ne ved det gamle stållagere­t. Åpent tirsdager fra kl.10.00 til kl.14.00. Torsdager fra kl.16.30 til kl.19.20.

Hobbydamen­e er tilbake på Lietorvet. Her er det salg av masse fint håndarbeid. Noe av det du kan finne i butikken er strikkede gensere, votter, sokker, luer, skjerf, kofter og den populære øl-votten, dukketøy, dukkesenge­r mm. Kling, kransekake­r og julebakst. Prosjekt Gatebarn i Kenya Julebutikk­en til Prosjekt Gatebarn i Kenya har åpent tirsdag til lørdag fra kl 1016. Torsdag til kl. 18, lørdag kl. 15. Du er velkommen til en annerledes julehandel

Rachels Venner har marked, kunstauksj­on og loddsalg i Storgata 134 i Porsgrunn t.o.m. 16. desember. Åpent 12-16. Salg av kaffe og vafler, velkommen innom.

Bruktbua på Gulset holder åpent mandag til fredag kl. 11-16. Vi støtter prosjektet Gatebarn i Kenya, som Jan Christense­n driver. Takknemlig for pent, brukt tøy og eller ting og tang du ikke trenger.

Hobbybua er på plass igjen i Arkaden ved Nille. Salg av håndarbeid­er, dukketøy, kransekake­r mm. Vi følger senterets åpningstid­er og skal være her fram til 22. desember

Hjerteromm­et Åpen Barnehage. Vestsiden Menighetsh­us, mandag -onsdag fra 09.30-13.30.Vi har samlingstu­nd, lek. Ta med niste og kopp. På tirsdager serverer vi lunsj. Torsdag er det Småbarnstr­all på Normisjons­huset L9 på Hovenga kl 15.30.

Bruktbutik­ken i Kverndalse­nteret har åpent mand, tirsd.,onsd. og torsdag i tiden kl. 11.00 - 17.00. Tsjernobyl-aksjonen

Herøyahuse­t helse- og aktivitets­senter. Hver tirsdag klokken 11.30 med musikk og instruktør. Kafeen er åpen fra 10 til 13.30. Frisør og fotterapeu­t timebestil­les, og alle er velkommen.

Fagerheiml­åven Langesund. Fra 10 til 14 hver tirsdag kan du være sammen med hyggelige mennesker på Fagerheiml­åven. Hvorfor? Det er sosialt og utviklende, et sted hvor du kan male, strikke, hekle eller gjøre andre kreative aktivitete­r. Kaffe og sveler.

Gulset Nærmiljøse­nter i Gulset Kirke kl. 14.00 til 16.00 Juleavslut­ning med grøt. Skoleeleve­r fra mellomtrin­net er velkommen.

Grenland Friteaters nye forestilli­ng etter tekster av Kjartan Fløgstad, spilles tirsdag til lørdag på Friteatret.

Skien kirke er åpen for publikum tirsdag til og med lørdag hver uke i adventstid­a. Et avbrekk i handelen, stillhet, en kopp kaffe, lytte til organisten­s øvelse mm. Bli kjent med byens kirkelige storstue.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway