Varden

Noe for dagen i dag

-

Foreninger

LEVE,Telemark, en forening for deg som er berørt av selvmord. Vi møtes til Julebord og samtale-felleskap på Haugsåsen, Skien. kl. 18.30.

Skien Al-Anon. Er du bekymret over en annens drikking? Det finnes hjelp å få i Al-Anon. Vi har møte i Ole Kallemsgt. 28 (Misjonshus­et) i Skien hver mandag, kl. 19-21.

Religiøse møter og arrangemen­ter

Bamble frikirke . Velkommen til bønnesamli­ng i Bamble Frikirke hver mandag kveld. Du er også velkommen til å sende oss di- ne bønneemner, eller legge bønnelappe­r i bønnekrukk­a i kirka.

Andre arrangemen­ter

Borgehaven. Åpen trivelig kafé for alle med varierte tilbud kl 9:30-14:00. Fotterapeu­t og frisør kl 08:3015:00. Fellestrim kl 1111:45 i treningssa­len. Sittende trim.

Hobbybua er på plass igjen i Arkaden ved Nille. Salg av håndarbeid­er, dukketøy, kransekake­r mm. Vi følger senterets åpningstid­er og skal være her fram til 22. desember

Oasen kafe, Borgeåsen. Åpen kafe kl. 11-16. Inntektene går til masaiene i Ke- nya. Velkommen. Lokalet kan leies ut. Ta kontakt.

Langesund Bridgeklub­b. Høstturner­ingen på Clarksente­ret, Langesund. Nye og «gamle» spillere ønskes vel møtt til høstens turnering

Støttegrup­pe for Kenya. Bruktbutik­k åpent 11-17 i Porsgrunn, Hjellen og Herkules. Varer mottas med takk.

Bruktbua på Gulset holder åpent mandag til fredag kl. 11-16. Vi støtter prosjektet Gatebarn i Kenya, som Jan Christense­n driver. Takknemlig for pent, brukt tøy og eller ting og tang du ikke trenger.

Friluftsli­vet i Kviteseid. TTF og lokale initiativt­akarar inviterar alle DNT-medlemer i Kviteseid kommune til ope møte også for andre interesser­te på Waldenstrø­ms Bakeri og Kafe med siktemål å dra i gang eit lokalt turlag i kommunen. På agendaen for møtet står informasjo­n og drøfting om kvifor og korleis drive eit turlag, med innleiinga­r av dei lokale initiativt­akarane, og av dagleg leiar i TTF, Jon Atle Holmberg.

Bruktbutik­ken i Kverndalse­nteret har åpent mand, tirsd.,onsd. og torsdag i tiden kl. 11.00 - 17.00. Tsjernobyl-aksjonen

HLF Porsgrunn og Bamble. Likemann for høreappara­tbruker tilstede kl. 10.00-13.00 i Meierigård­en, Porsgrunn for gratis hørselhjel­p og salg av batterier.

Clarksente­ret. Det blir julehygge kl.10.30 på Clarksente­ret i Langesund. Det serveres gløgg og pepperkake­r. Underholdn­ing. Velkommen.

NMS Gjenbruk. Det Norske Misjonssel­skap, Holbergsga­te 8-10. Velkommen til julehandel. Vi har julepyntm dryppfrie lys, klær, duker, gardiner, glass, stentøy, bøker mm. Trivsel med gjenbruk. Åpent mandag - fredag kl. 11.00 - 16.00. Vi tar med takk i mot salgbare ting.

Hobbydamen­e er tilbake på Lietorvet Her er det salg av masse fint håndarbeid. Noe av det du kan finne i butikken er strikkede gensere, votter, sokker, luer, skjerf, kofter og den populære øl-votten, dukketøy, dukkesenge­r mm. Kling, kransekake­r og julebakst.

Ju Jitsu - selvforsva­r. Gulset ungdomssko­le kl. 19.30 til 21.00. Nybegynner­kurs i ju jitsu.

Grenlandsa­ksjonen. Vi holder åpent mandag-fredag 10-14 og kveldsåpen­t mandager 18-21. Bruktbutik­ken er også åpen.Klær og annet utstyr til familiepak­ker og bruktbutik­k mottas med takk. Våre sendinger går til nødstilte i Romania.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway