Varden

To ganger typisk i Kragerøhal­len

Kragerø var i ferd med å ta igjen Herkules, men da framsto topplaget som nettopp det. Litt typisk for begge lag.

- Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

KRAGERØ – All ære til Kragerø. De ville mye – i perioder mer enn oss, men det var greit å se at vi fikk mer orden på ting da det virkelig tetnet til, sier Herkules’ Jan Tore Rosland.

Det endte med nimålsseie­r til skienslage­t, men 8,45 før slutt skilte det bare to, 23–25. Etter at Kragerø hadde scoret tre strake.

Ikke kalde nok

– Dessverre får vi alltid slike perioder. Det var mye det samme mot Sandefjord. Vi er ikke kalde nok når det virkelig gjelder, sier Fredrik Windegaard oppgitt.

Kragerø–streken var sitt lags beste, og førte an både fysisk og verbalt da hjemmelage­t så ut til å kunne komme tilbake i kampen.

Men etter en time–out av Herkules, scoret gjestene to ganger på 40 sekunder. Da var det over og ut for et hjemmelag som virket friskest av de to før pause.

– Vi tok ikke kampene utpå der. Kragerø viste mer vilje enn det vi klarte, og da blir det jevnt, sier Rosland, som tror det er nyttig for lagets unggutter å oppleve kamper hvor man må skjerpe alt som skjerpes kan.

Årsverste til bra

– Uten dermed å mene at vi ønsker slik utvikling i kampene. Men i dag varierte vi fra årsverste til bra, og da blir det en test for en gjeng talenter man skal lete lenge for å finne maken til, sier den rutinerte strekspill­eren.

Også Kragerø har unggutter med potensiale, og Windegaard ser det ikke unaturlig at det svinger.

– Men vi må gjøre de dårlige periodene kortere.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? BRÅSTOPP: Fredrik Windegaard og Kragerø var i ferd med å ta igjen Herkules. Så ble det bråstopp.
FOTO: BJØRN BORGE BRÅSTOPP: Fredrik Windegaard og Kragerø var i ferd med å ta igjen Herkules. Så ble det bråstopp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway