Varden

Hei på tomgang tapte med 12

Hei skulle ta ut det siste før ferien, men det viste seg at det var lite å ta av.

- Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

PORSGRUNN – Det virket nesten som ferien allerede hadde startet. Vi har riktignok slitt – og sliter fortsatt – med litt sykdom, men dette var som om lufta hadde gått ut av hele laget, sier en skuffet og overrasket Rune Bjaaland.

Vanlig kampbilde

Det startet trått, og Hei–treneren tok time–out etter få minutter. Han fikk etterhvert respons, og Hei var med i kampen med 13–17 halvveis.

Også etter pause lignet det kampbildet Hei har hatt mange av i høst, hvor man henter inn og går forbi. Både på 21–22 og 23–24 var det en god teori.

– Så kastet vi vekk ballen i angrep flere ganger, og fikk flere kjappe baklengs. Ikke så lett å forstå, sier Bjaaland, som så 23–24 bli til 25–37.

– Jentene virket rett og slett veldig slitne, og det inntrykket har nok også vært der på trening. De fleste går på topp- idrettsgym­naset og trener der, i tillegg til Spar–serie med Gulset og Hei. Klart det kan sette spor, men jeg trodde vi hadde energi nok igjen til å ta disse to poengene og melde oss litt mer på i serien.

Sterkere på nyåret

Bjaaland er sterk i troen på at grønntrøye­ne kommer sterkere tilbake, og vet nyåret bringer mer topp og bredde i stallen.

Søndag var Guro Horten tilbake, og i løpet av sesongen regner Bjaaland også med å se Bjaaland ute på banen.

– Frida jobber tålmodig, og tilbakemel­dingene er positive.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? TILBAKE: Guro Horten Solberg var tilbake for Hei, men søndag var det kvelden hvor ingen fikk det skikkelig til.
FOTO: BJØRN BORGE TILBAKE: Guro Horten Solberg var tilbake for Hei, men søndag var det kvelden hvor ingen fikk det skikkelig til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway