Varden

Bygdas egne skapte stemning

Nå kan jula bare komme i Bø.

- Andreas Soltvedt andreas.soltvedt@varden.no

BØ En rekke ulike musikkuttr­rykk var represente­rt i Bø kyrkje søndag kveld da det var duket for den tradisjons­rike julekonser­ten med lokale krefter. Også i år skulle arrangemen­tet i regi Bø kulturnett­verk og Bø sokneråd by på mye vakker juletilkny­ttet musikk og gledesfylt stemning.

Variert juleuttryk­k

En lang rekke lokale sang- og musikkutøv­ere deltok på førjulskon­serten i det vakre kirkebygge­t. Barnekoret Seltin, Bø ungdomskor­ps, Bø juniorspel­emannslag, Bø kyrkjekor og et kvedarkurs-kor med Agnes Buen Garnås i spissen bidro alle med fine avdelinger. Medvirket gjorde også organist Rolf Lie og sokneprest Sveinar Medhaug. Sistnevnte holdt andakt.

Fra korps til kveding

Bø ungdomskor­ps fikk æren av å åpne konserten. På programmet sto fine versjoner av juleklassi­kerne «Joy To The World» og «Mitt hjerte alltid vanker». Deltakerne fra kvedarkurs­et bød på et bredt sammensatt program der «Sælevers» fra «Draumkvede­t» og «Folkefrels­ar til oss kom» var blant verkene publikum kunne glede seg over. Mens sangerne i barnekoret Seltin både imponerte og sjarmerte tilhørerne med sine utvalgte julesanger – for å nevne noen av bolkene i programmet.

I anledning konserten ble det tatt opp kollekt. Midlene som kom inn, blir overført til Hedi Løvlunds minnefond.

 ??  ?? KORPSKLANG: Her julemotett.
KORPSKLANG: Her julemotett.
 ?? ALLE FOTO: ANDREAS SOLTVEDT ?? GLØD: Barnekoret Seltin imponerte.
ALLE FOTO: ANDREAS SOLTVEDT GLØD: Barnekoret Seltin imponerte.
 ??  ?? KORPSKLANG: Her julemotett.
KORPSKLANG: Her julemotett.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway