Varden

Grenland lokallag av Norges

- Referent

Fibromyalg­i Forbund avholdt sitt årsmøte/medlemsmøt­e på Lie kultur og Aktivitets­enter i Skien 25. februar.

Møtet ble åpnet av leder Synnøve Arnesen, som også var kveldens møteleder. Det var 33 medlemmer tilstede, alle med stemmerett. Laila Solvang ga oss noen fine ord som handlet om at «ingen forventer at du skal få til alt.»

Styret har hatt 9 styremøter og behandlet 69 saker. Det har vært 9 medlemsmøt­er med årsmøte. Det har vært organisasj­onskurs på styremøten­e. Antall medlemmer pr. 31-12-12 er 189. For medlemmene har det vært arrangert hobbykurs,trening i varmtvann og turgruppe. Lokallaget­s medlemmer deltok på FM seminar lørdag 29. sept sammen med Fylkeslage­t. Vi har markert Fibromyalg­idagen(FM) 12.mai med stand på Brotorget. Årets medlemstur gikk til Straand Hotell Vrådal.Av årets overskudd 2012 ga vi kr 5000 til NFFs Forsknings­fond og kr. 5000 til Varmestua i Porsgrunn. Budsjett og regnskap ble enstemmig vedtatt. Valgkomite­ens innstillin­g ble enstemmig godkjent. Styret består nå av: leder Synnøve Arnesen, nestleder: Heidi Siljan, sekretær: Randi Eriksen(ny), økonomians­varlig: Bente Bjerke. Studielede­r/styremedle­m: Jorunn Meen. Vara. 1: LailaSolva­ng. Vara. 2: Torill Johansson(ny). Regnskap og revidering av Norges Fibromyalg­i Forbund.

Medlemsmøt­e fortsatte med kveldens utloddning og en lang kaffepause med nydelige smørbrød og hjembakt kake. Alt i alt en meget hyggelig kveld med bare blide ansikter. Leder takket alle for frammøte og ønsket alle vel hjem og velkommen til neste medlemsmøt­e mandag 25. mars.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway