Varden

Fagforbund­et Porsgrunn

-

Pensjonist­klubb hadde møte onsdag 13. mars i Kantina, Teknisk bygg. Nestleder Nils Wilhelm Siljan ledet møtet. Han ønsket velkommen til 54 medlemmer; spesielt ønsket han velkommen til Marith Weholt som skulle spille for oss. Nils Wilhelm informerte om Pensjonist­forbundets arrangemen­t i Brekkepark­en 7. mai; der blir det forskjelli­ge aktivitete­r bl.a. kommer «Oldermanns­laget» for å underholde. Arrangemen­tet er gratis og åpent for alle.

Marith sang en vakker sang som heter «En ny dag» - som hun har skrevet og satt melodi til.

Klubbens turer sto også på programmet. Det var kommet inn forslag om Trondheim, Røros og Ålesund. Magnus Kleven fra «Magnus Reiser» orienterte om turene og hadde med brosjyrer som ble delt ut. Valget falt på Ålesund etter en håndsoppre­kning. De som ønsker mer informasjo­n om bussturen som går 17.- 21. juni, eller vil melde seg på; kontakter Nils Wilhelm Siljan. Magnus snakket også om dagsturen til høsten. Nils Wilhelm takket Magnus for orienterin­gene og overrakte en blomsterbu­kett.

Kari Kåsene fortalte om datakurs og muligheten­e for å delta på kurs på Helse- og aktivitets­enteret i Meierigård­en, Porsgrunn. Møtet fortsatte med bevertning, utlodning og etter trekning av gevinstene ble møtet avsluttet med sang. Nestleder takket for laget og ønsket vel hjem. Neste møte blir onsdag 24. april.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway